[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
u mnie ucięło 1 warriora przy zamianie na format etc, powinno być 16
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Masz złe podejście. Jak ktoś wysłał w nie tym formacie co powinien to mu odpisujesz maila, żeby wysłał jeszcze raz w poprawnym formacie. I nic nie musisz wtedy poprawiać.Stan pisze:Tak to jest jak muszę za kogos przepisywać rozpę :/
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Jako, że nie spodziewam się już wielu zgłoszeń, paringi na 1 bitwę:

Jeżeli ktoś jest z tego samego miasta co przeciwnik to pisać, podmienię.
Jeśli się zgłosi ktoś jeszcze to na pewno zagra!
Wyciągniemy z kapelusza jakiegoś lokalne warzywo żeby było parzyście.
EDIT: na 13 stole będzie zmiana, jak gdzieś jeszcze są osoby z tego samego miasta to będzie zamiana z nimi.

Jeżeli ktoś jest z tego samego miasta co przeciwnik to pisać, podmienię.
Jeśli się zgłosi ktoś jeszcze to na pewno zagra!
Wyciągniemy z kapelusza jakiegoś lokalne warzywo żeby było parzyście.
EDIT: na 13 stole będzie zmiana, jak gdzieś jeszcze są osoby z tego samego miasta to będzie zamiana z nimi.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, o 08:56 przez Stan, łącznie zmieniany 1 raz.
Danrakh pisze:Już widać.
Stół 9 to 2x Kraków.
Raz Bochnia i raz Kraków - od pół roku, jak robie lokale to nie mieliśmy okazji zagrać jeszcze

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Poprawione paringi:

Trochę późno, ale jest opcja obiadu w sobotę:
1) sznycel po lubelsku, ziemniaki zasmażane, surówka - 15,90zł
2) filet drobiowy panierowany, frytki, surówka - 14,10zł
3) pierogi ruskie podwójna porcja - 10zł
Opłata za obiad musi wpłynąć do jutra na moje konto (czyli przelew trzeba zrobić dzisiaj).
05 1020 3176 0000 5302 0210 3224 Jacek Płowaś (w tytule proszę napisać nick+obiad nr1/2/3)
Obiad będzie dostarczony o 14:15.
Można też na własną rękę zamówić pizzę czy inny obiad, postaramy się o ulotki.

Trochę późno, ale jest opcja obiadu w sobotę:
1) sznycel po lubelsku, ziemniaki zasmażane, surówka - 15,90zł
2) filet drobiowy panierowany, frytki, surówka - 14,10zł
3) pierogi ruskie podwójna porcja - 10zł
Opłata za obiad musi wpłynąć do jutra na moje konto (czyli przelew trzeba zrobić dzisiaj).
05 1020 3176 0000 5302 0210 3224 Jacek Płowaś (w tytule proszę napisać nick+obiad nr1/2/3)
Obiad będzie dostarczony o 14:15.
Można też na własną rękę zamówić pizzę czy inny obiad, postaramy się o ulotki.