Hej,
Pozbierałem się w końcu, aby coś wyskrobać
Dziękuje za świetne spędzony weekend
Szczególne podziękowanie dla Dominiki, która musiała dzielnie znosić battlowe bydełko
Gratulacje dla Stana, za profesjonalne podejście do tematu, po za tym miło zobaczyć że niekoniecznie wszyscy którzy się w to bawią są starsi ode mnie
Podziękowania również dla reszty ekipy która była związana z organizacją turnieju.
Nagrody losówki -> Wow - myślę że zaszaleliście nieźle
Atmosfera na turnieju super, stoły, mapki i tereny w porządku. Format bardzo fajny, zaś 7 bitew daje miarodajny obraz umiejętności.
Dziękuje za grę wszystkim moim przeciwnikom za przyjemne i bezstresowe bitwy, no może po za jednym świadomym wałkarzem, ale cóż, dla Ciebie wystarczającą karą będzie życie ze świadomością że musisz oszukiwać w figurki
Przepraszam z góry za nieraz zbyt duży rozrzut w wartościach rzutów, bo wiem że potrafi to być nieraz irytujące - naprawdę nie panuję nad tym
Świetnie że Świdnik (Lublin?) zaistniał ponownie na battlowej mapie Polski!
Rozumiem że widzimy się za rok
Odnośnie przedpłat i innych rzeczy związanych mniej lub bardziej z tym turniejem.
Myślę że żyjemy w czasach gdzie jest niedobór organizatorów masterów i o każdego z nich trzeba dbać aby nam się nie rozmyślił
Powinniśmy też wprowadzić dwie grupy odpłatności aby ułatwić młodszym dostęp do turniejów - np. 50% mniejsze wpisowe dla graczy w wieku do 24 czy 25 lat.
Oczywiście wyrównanie kosztem starszych graczy (żeby nie było, sam się już zaliczam do tej droższej grupy).
Uprzedzając potencjalne lamenty - to jest hobby gdzie niektórzy lekka ręką potrafią wydać 20 zł za pomalowanie figurki, więc przez trochę większe wpisowe nikt nie zbiednieje.
Po za tym, z tego co przynajmniej się orientuje, to battlowcy są dość ogarniętymi życiowo ludźmi, i przynajmniej dla tych 25+ zdecydowanie trudniejszym do zdobycia zasobem jest wolny czas niż pieniążki na wpisowe.
Przedpłaty - jak najbardziej na tak.
Marudzenie że mały, niepewny odsetek graczy ma na starcie pod górkę w walce o zwycięstwo - nie wierzę aby ktoś kto decyduje się na turniej 2 dni przed jego odbyciem, miał na tyle ograną rozpiskę aby przedpłata była jego największym ograniczeniem.
Większe wpisowe zamiast braku dodatkowych punktów dla zdecydowanych w ostatniej chwili - jest opcja, niech to jednak będzie kwota większa, istotnie większa.
W każdym bądź razie decyzja powinna należeć do organizatora, zaś w tym konkretnym turnieju uważam że tak kwestia była jak najbardziej w porządku.
Jeszcze raz dziękuje za turniej, i myślę że widzimy się za rok
[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016
Przepraszam za post pod postem.
Nie został założony jeszcze podobny temat więc zakładam że niewiele rzeczy zostało zgubionych, więc pozwolę sobie tutaj to zamieścić:
Zgubiłem dużą templejtke (5cali), Kostkę artyleryjke i scatterkę (obie z GW, białe, duże). Znalazcy stawiam browarka na najbliższym wspólnym turnieju
Nie został założony jeszcze podobny temat więc zakładam że niewiele rzeczy zostało zgubionych, więc pozwolę sobie tutaj to zamieścić:
Zgubiłem dużą templejtke (5cali), Kostkę artyleryjke i scatterkę (obie z GW, białe, duże). Znalazcy stawiam browarka na najbliższym wspólnym turnieju
To moja z kompletu, zgadamy się
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.