[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 24-25.09.2016

Post autor: PiotrekN »

Hej,

Pozbierałem się w końcu, aby coś wyskrobać

Dziękuje za świetne spędzony weekend :wink:

Szczególne podziękowanie dla Dominiki, która musiała dzielnie znosić battlowe bydełko :)
Gratulacje dla Stana, za profesjonalne podejście do tematu, po za tym miło zobaczyć że niekoniecznie wszyscy którzy się w to bawią są starsi ode mnie :)
Podziękowania również dla reszty ekipy która była związana z organizacją turnieju.

Nagrody losówki -> Wow - myślę że zaszaleliście nieźle ;)

Atmosfera na turnieju super, stoły, mapki i tereny w porządku. Format bardzo fajny, zaś 7 bitew daje miarodajny obraz umiejętności.

Dziękuje za grę wszystkim moim przeciwnikom za przyjemne i bezstresowe bitwy, no może po za jednym świadomym wałkarzem, ale cóż, dla Ciebie wystarczającą karą będzie życie ze świadomością że musisz oszukiwać w figurki 8)

Przepraszam z góry za nieraz zbyt duży rozrzut w wartościach rzutów, bo wiem że potrafi to być nieraz irytujące - naprawdę nie panuję nad tym :wink:

Świetnie że Świdnik (Lublin?) zaistniał ponownie na battlowej mapie Polski!

Rozumiem że widzimy się za rok :mrgreen:

Odnośnie przedpłat i innych rzeczy związanych mniej lub bardziej z tym turniejem.
Myślę że żyjemy w czasach gdzie jest niedobór organizatorów masterów i o każdego z nich trzeba dbać aby nam się nie rozmyślił :)
Powinniśmy też wprowadzić dwie grupy odpłatności aby ułatwić młodszym dostęp do turniejów - np. 50% mniejsze wpisowe dla graczy w wieku do 24 czy 25 lat.
Oczywiście wyrównanie kosztem starszych graczy (żeby nie było, sam się już zaliczam do tej droższej grupy).
Uprzedzając potencjalne lamenty - to jest hobby gdzie niektórzy lekka ręką potrafią wydać 20 zł za pomalowanie figurki, więc przez trochę większe wpisowe nikt nie zbiednieje.
Po za tym, z tego co przynajmniej się orientuje, to battlowcy są dość ogarniętymi życiowo ludźmi, i przynajmniej dla tych 25+ zdecydowanie trudniejszym do zdobycia zasobem jest wolny czas niż pieniążki na wpisowe.
Przedpłaty - jak najbardziej na tak.
Marudzenie że mały, niepewny odsetek graczy ma na starcie pod górkę w walce o zwycięstwo - nie wierzę aby ktoś kto decyduje się na turniej 2 dni przed jego odbyciem, miał na tyle ograną rozpiskę aby przedpłata była jego największym ograniczeniem.
Większe wpisowe zamiast braku dodatkowych punktów dla zdecydowanych w ostatniej chwili - jest opcja, niech to jednak będzie kwota większa, istotnie większa.
W każdym bądź razie decyzja powinna należeć do organizatora, zaś w tym konkretnym turnieju uważam że tak kwestia była jak najbardziej w porządku.

Jeszcze raz dziękuje za turniej, i myślę że widzimy się za rok ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Przepraszam za post pod postem.

Nie został założony jeszcze podobny temat więc zakładam że niewiele rzeczy zostało zgubionych, więc pozwolę sobie tutaj to zamieścić:

Zgubiłem dużą templejtke (5cali), Kostkę artyleryjke i scatterkę (obie z GW, białe, duże). Znalazcy stawiam browarka na najbliższym wspólnym turnieju :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Ja przy sprzątaniu znalazłem tylko taką kostkę:
Obrazek
Twoje rzeczy musiał ktoś po prostu do siebie spakować :/

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

To moja z kompletu, zgadamy się :-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Zorientowałem się właśnie, że brakuje mi jednej kostki z kompletu skull dice, jednej z takich:
Obrazek
Dla znalazcy piwko [-o<
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Na pewno na sali nie została :/

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Wczoraj chyba minął termin wysłania wyników...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Biję się w pierś, całkiem o tym zapomniałem.
Właśnie wysłałem.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

No kurza stopa, to przez Twój turniej He Who Can Not Be Named rzucił batla, a Ty nawet wyników nie wysłałeś.
Niezły numer. :D
Obrazek

ODPOWIEDZ