Nienawidzę meneaterów _-_Myth pisze:
Mieliśmy meneaterów i zagraliśmy 3 bitwy przeciwko meneaterom. Nasi mają na koncie z ciekawszych rzeczy stonehorna, gwardię grave guardów z BSB, 2 oddziały łuków SE, jakichś herosów, takie tam
[Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź Wyniki str 19
Re: [Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
Było grubo w sobotę:D Nie wiem czy wiesz Dibo, ale w tym lokalu skończyły się flakony z wódką, co świadczy o randze urodzin! Niektórzy mieli problemy z powrotem, ale ostatecznie z mniejszymi lub większymi stratami dotarli (niektórzy nawet na czwartą bitwę:D). Macki to na prawdę dobre turnieje z jeszcze lepszą atmosferą i ludźmi - nie wspominając już o organizacji i ludziach.Dibo pisze:Dotarłem ! Żyje .. ledwo ale jadnak !
Super Master w mojej ulubionej Łodzi! Hoops klasa, pionteczka wariacie !!
Bardzo dziękuje ekipie z imprezy sobotniej! Miałem zajebiste urodzinki i na chwile zapomniałem o starości![]()
Pierwszy raz w mojej 8 letniej karierze batlowej nie wstałem na 4tą bitwe, wiem że wstyd .. ale chyba mi darujecie c nie?
W imieniu zespołu Make Way! dziękuję za wszystko, gratuluję wszystkim graczom a szczególnie Furionowi i zapraszam na lokalsy w Wawie u Bobsona potomka Khorne'a

"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
Dziwna edycja dziwne granie ale bylo spoko
I fajnie spotkać wszystkich znów
.
Ruszam Bydgoskich emerytów i mam nadzieje, że w większej ekipie do zobaczenia w Poznaniu

Ruszam Bydgoskich emerytów i mam nadzieje, że w większej ekipie do zobaczenia w Poznaniu

Ostatnio zmieniony 24 paź 2016, o 10:04 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziwne krzyki z warzywniaka w 5 bitwie:)Gokish pisze:Dziwna edycja dziwne granie ale bylo spokoI fajnie spotkać wszystkich znów
.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Plankton
- Kontakt:
Raz na rok wyprowadziłbym Wampiry na światło dzienne. Doszlusujcie mnie do jakiegoś ogarniętego.
Ja również dziękuję za turniej.
Jako gracz rezerwowy byłem bez bezlitosny
Moje ego teraz rośnie jakbym był mistrzem świata
Mam nadzieję, że poświęcenie teamu Napadzior-Cluzoe, przyniesie nową świecką tradycję na Polskich masterach.
Wypadałoby żeby organizatorzy zapewniali gracza rezerwowego (przynajmniej na turniejach singlowych).
Nie ma nic bardziej wkurzającego niż wybrać się na turniej ze 300km. i zagrać 4 gry zamiast 5-iu.
Jako gracz rezerwowy byłem bez bezlitosny

Moje ego teraz rośnie jakbym był mistrzem świata

Mam nadzieję, że poświęcenie teamu Napadzior-Cluzoe, przyniesie nową świecką tradycję na Polskich masterach.
Wypadałoby żeby organizatorzy zapewniali gracza rezerwowego (przynajmniej na turniejach singlowych).
Nie ma nic bardziej wkurzającego niż wybrać się na turniej ze 300km. i zagrać 4 gry zamiast 5-iu.

dzieki za fajny turniej
podziekowania dla organizatorow, mamy Sliwka, zony Sliwka, Sliwka, Hoopsa i Napadziora, Osmiornicy. Oby tak dalej.

Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
- swieta_barbara
- habydysz
Generalnie jak czytam ten temat po turnieju, to widzę że Ślivek głównie wniósł w organizację turnieju swoją rodzinę, a dopiero w drugiej kolejności coś tam przylazł polansować się na sali.
Szanuję!
Szanuję!
Przy konkurencji z takim smalcem i szarlotka ciężko się wybić
.
Wielkie dzięki za turniej - Łódź ma świetną lokalizację i genialny klimat.
Bardzo fajnie się nam grało z Dymitrem - WDG z SE z rospiskami pod kryptonimem Subway dawały rade.

Bardzo fajnie się nam grało z Dymitrem - WDG z SE z rospiskami pod kryptonimem Subway dawały rade.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Laik pisze:Przy konkurencji z takim smalcem i szarlotka ciężko się wybić.
Dobrze,że udało ci sie go wyciągnąć z ,,letargu'' i pokazac jak to sie teraz gra

''If you show your teeth, bite''
kangur pisze:Laik pisze:Przy konkurencji z takim smalcem i szarlotka ciężko się wybić.
Dobrze,że udało ci sie go wyciągnąć z ,,letargu'' i pokazac jak to sie teraz gra
ja wszystko śledzę cały czas

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze:kangur pisze:Laik pisze:Przy konkurencji z takim smalcem i szarlotka ciężko się wybić.
ja wszystko śledzę cały czas
I nawet cały na chate wrócił

''If you show your teeth, bite''
Spiwor na czarnym sznurku, w bezowym worku, a sam apiwor bezowo - granatowy. To moj. Podrzuci jakas dobra dusza do poznania na majster?