Zgłaszam nadużycie.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ależ mnie rozbiłeś tym tekstem ^^ Faktycznie jakby wszyscy dali swoje paszczęki to bałbym się otwierać firefoxa ^^Jasiuuu pisze:a mi się skavenblight jakos niepodobuje i wogle coraz straszniej sie forum oglada przez to ze coraz wiecej osob daje swoje zdjecia do awatarów
Odleć stądJasiuuu pisze:a mi się skavenblight jakos niepodobuje i wogle coraz straszniej sie forum oglada przez to ze coraz wiecej osob daje swoje zdjecia do awatarów
Popieram.Skavenblight pisze:Macie rację, trzeba prewencyjnie ustanowić odgórny zakaz ukazywania swoich twarzy. Żeby sobie użytkownik nie myślał, a co!
Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojejSzaman pisze:latwo to ominac - mozna zaczac uzywac cudzychSkavenblight pisze:trzeba prewencyjnie ustanowić odgórny zakaz ukazywania swoich twarzy.
Oj, bo się doigrasz...Skavenblight pisze:Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojej![]()
Nie tak łatwo. Fanatyka chudziną nie sposób nazwać. Na Szamana szkoda wsiadać, bo wszyscy wiedzą że brzydal. TomCio ze szczurów to ma najbliżej do ratogra, przynajmniej od kiedy zaczął nabierać masy. Teoretycznie mógłby być Heinrich, ale on wygląda zbyt... ludzkoSkavenblight pisze:@Tomash
Znajdziesz nową ofiarę![]()
Turpistów chyba na forum nie mamy.Tomash pisze:Oj, bo się doigrasz...Skavenblight pisze:Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojej![]()
Raptaparat?Tomash pisze:Nie tak łatwo. Fanatyka chudziną nie sposób nazwać. Na Szamana szkoda wsiadać, bo wszyscy wiedzą że brzydal. TomCio ze szczurów to ma najbliżej do ratogra, przynajmniej od kiedy zaczął nabierać masy. Teoretycznie mógłby być Heinrich, ale on wygląda zbyt... ludzko