Zgłaszam nadużycie.
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ależ mnie rozbiłeś tym tekstem ^^ Faktycznie jakby wszyscy dali swoje paszczęki to bałbym się otwierać firefoxa ^^Jasiuuu pisze:a mi się skavenblight jakos niepodobuje i wogle coraz straszniej sie forum oglada przez to ze coraz wiecej osob daje swoje zdjecia do awatarów
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Odleć stądJasiuuu pisze:a mi się skavenblight jakos niepodobuje i wogle coraz straszniej sie forum oglada przez to ze coraz wiecej osob daje swoje zdjecia do awatarów
Nowa fota Zarazy daje radę, ale kogo ja teraz będę nazywał emoszczurochudziną?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Popieram.Skavenblight pisze:Macie rację, trzeba prewencyjnie ustanowić odgórny zakaz ukazywania swoich twarzy. Żeby sobie użytkownik nie myślał, a co!
Połączmy tematy Pokaż paszczękę i rozluźnianie pośladów na Pokaż poślady. Ja mogę zdjecie swoich zamieścić w awatarze, skoro twarze wam sie nie podobają.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojejSzaman pisze:latwo to ominac - mozna zaczac uzywac cudzychSkavenblight pisze:trzeba prewencyjnie ustanowić odgórny zakaz ukazywania swoich twarzy.
@Fanatyk
Z pokazywania pośladów to wystarczyła mi fota Baśki
@Tomash
Znajdziesz nową ofiarę
Oj, bo się doigrasz...Skavenblight pisze:Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojej
Nie tak łatwo. Fanatyka chudziną nie sposób nazwać. Na Szamana szkoda wsiadać, bo wszyscy wiedzą że brzydal. TomCio ze szczurów to ma najbliżej do ratogra, przynajmniej od kiedy zaczął nabierać masy. Teoretycznie mógłby być Heinrich, ale on wygląda zbyt... ludzkoSkavenblight pisze:@Tomash
Znajdziesz nową ofiarę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Turpistów chyba na forum nie mamy.Tomash pisze:Oj, bo się doigrasz...Skavenblight pisze:Czekam na odważnego, kto zacznie używać mojej
Raptaparat?Tomash pisze:Nie tak łatwo. Fanatyka chudziną nie sposób nazwać. Na Szamana szkoda wsiadać, bo wszyscy wiedzą że brzydal. TomCio ze szczurów to ma najbliżej do ratogra, przynajmniej od kiedy zaczął nabierać masy. Teoretycznie mógłby być Heinrich, ale on wygląda zbyt... ludzko
On chudy jest.
- Tiger Brown
- Kradziej
Nie, w tej sali (plastycznej) organizowałem turniej warha