[Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
- Offspringman
- Kretozord
Re: [Master] Wojna Światów - 19-20 listopada Poznań
Dwie osoby z Czarnych Wron też będą, na razie składamy rozpy
p.s. miałby ktoś pożyczyć deamon engine do demonów?
p.s. miałby ktoś pożyczyć deamon engine do demonów?
ja tylko limit od Kudłatego wpisałem, jeśli więcej osób się zgłosi teraz to ten limit automatycznie idzie do góry Głównie o kupno blatów chodzi bo na całym iwencie będzie dużo graczyLipti pisze:Zróbcie chociaż 35 osób. 25 osób nie spełnia nawet minimalnego wymogu na mastera.Żaba Wlkp pisze: Liczba miejsc ograniczona narazie do 25. Proszę o szybkie zgłoszenia to wtedy ta liczba pójdzie w górę;-)
Ja i Gąska będziemy Rejestracja na stronie będzie na dniach.
Czyli wysłać maila na - zabickilukasz@onet.pl ??Żaba Wlkp pisze:I przypominam, przede wszystkim na stronie wojny światów się zgłaszamy
O to chodzi?
Jaki numer konta bo też nie mogę znaleźć...
Gasior pisze:Przeciez jest wszystko w mailu jak sie zalogujesz na stronie wojny swiatow...
Ogarniajcie panowie.
Ja to myślałem, że w tym mailu to taki typowy spam dziękujący za rejestrację ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
KASA na stronie wojny światów, link w pierwszym pościeHandełek pisze:Czyli wysłać maila na - zabickilukasz@onet.pl ??Żaba Wlkp pisze:I przypominam, przede wszystkim na stronie wojny światów się zgłaszamy
O to chodzi?
Jaki numer konta bo też nie mogę znaleźć...
Zgłoszenie na turniej tez tam,
tylko rozpiski do mnie aby punkty załapać dodatkowe
Będę, dziś pójdzie zgłoszenie.
Ma ktoś pożyczyć 2 x5 pistoliersów imperialnych?
Ma ktoś pożyczyć 2 x5 pistoliersów imperialnych?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Milczek pisze:Jeżeli zapłaciłem już wpisowe a chcę domówić zestaw obiadowy to czy kasę mam wpłacić na to samo konto?
O dobrodzieju nie widziałem tego więc teraz wiem ile kasy przelać
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
aa tak , kasa na moje konto za obiady, są one zorganizowane tylko dla batlowcówGokish pisze:Milczek pisze:Jeżeli zapłaciłem już wpisowe a chcę domówić zestaw obiadowy to czy kasę mam wpłacić na to samo konto?
O dobrodzieju nie widziałem tego więc teraz wiem ile kasy przelać
Z informacji parafialnych:
Dostałem info od Kudłatego, że mamy już 300 osób na konwencie. Z tego tytułu kończą się miejsca dla nas także. Na chwilę obecną formularz rejestracyjny mi jeszcze działa (teraz sprawdziłem), ale dostałem już pierwszą informacje o jego braku. Także dla spóźnialskich proponuje pisać do Kudłatego osobiście z zapytaniem o możliwość zgłoszenia w przypadku definitywnego jego braku.
Dostałem info od Kudłatego, że mamy już 300 osób na konwencie. Z tego tytułu kończą się miejsca dla nas także. Na chwilę obecną formularz rejestracyjny mi jeszcze działa (teraz sprawdziłem), ale dostałem już pierwszą informacje o jego braku. Także dla spóźnialskich proponuje pisać do Kudłatego osobiście z zapytaniem o możliwość zgłoszenia w przypadku definitywnego jego braku.
ponieważ otrzymuje dużo krytyki co do liczby miejsc na masterze, powtarzam: Nie jest ona sztywna, a zależy od szybkości zgłoszeń.
To jest konwent, zbiór kilku turnieji, a limit jest ograniczony dla ogółu. Czyli powolni batlowicze tracą miejsca na rzecz innych systemów, gdzie gracze szybciej się zgłaszają.
To jest konwent, zbiór kilku turnieji, a limit jest ograniczony dla ogółu. Czyli powolni batlowicze tracą miejsca na rzecz innych systemów, gdzie gracze szybciej się zgłaszają.