p.s. miałby ktoś pożyczyć deamon engine do demonów?
ja tylko limit od Kudłatego wpisałem, jeśli więcej osób się zgłosi teraz to ten limit automatycznie idzie do góryLipti pisze:Zróbcie chociaż 35 osób. 25 osób nie spełnia nawet minimalnego wymogu na mastera.Żaba Wlkp pisze: Liczba miejsc ograniczona narazie do 25. Proszę o szybkie zgłoszenia to wtedy ta liczba pójdzie w górę;-)![]()
Ja i Gąska będziemyRejestracja na stronie będzie na dniach.
Czyli wysłać maila na - zabickilukasz@onet.pl ??Żaba Wlkp pisze:I przypominam, przede wszystkim na stronie wojny światów się zgłaszamy
Gasior pisze:Przeciez jest wszystko w mailu jak sie zalogujesz na stronie wojny swiatow...
Ogarniajcie panowie.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
KASA na stronie wojny światów, link w pierwszym pościeHandełek pisze:Czyli wysłać maila na - zabickilukasz@onet.pl ??Żaba Wlkp pisze:I przypominam, przede wszystkim na stronie wojny światów się zgłaszamy
O to chodzi?
Jaki numer konta bo też nie mogę znaleźć...
Milczek pisze:Jeżeli zapłaciłem już wpisowe a chcę domówić zestaw obiadowy to czy kasę mam wpłacić na to samo konto?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
aa tak , kasa na moje konto za obiady, są one zorganizowane tylko dla batlowcówGokish pisze:Milczek pisze:Jeżeli zapłaciłem już wpisowe a chcę domówić zestaw obiadowy to czy kasę mam wpłacić na to samo konto?
O dobrodziejunie widziałem tego więc teraz wiem ile kasy przelać