Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Ujdzie. Umiesz lepiej
Dla mnie za małe kontrasty na szacie. Rękawy jeszcze nie ruszane? Bedziesz je jeszcze wyciągał?
Edit: tył plecaka za to bardzo mi sie podoba. Fajny, nietypowy, jest ten niebieski.
Dla mnie za małe kontrasty na szacie. Rękawy jeszcze nie ruszane? Bedziesz je jeszcze wyciągał?
Edit: tył plecaka za to bardzo mi sie podoba. Fajny, nietypowy, jest ten niebieski.
Jak zwykle klasa. Znakomicie wygląda, ale szczególnie podoba mi się skóra głowy. O ile na innych częściach figurki widać pociągnięcia pędzla (pewnie dzięki zbliżeniu) - to glaca jest idealnie gładka i lekko połyskująca. Dokładnie taka, jak u tego pana powinna być
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Fajny ten koleżka
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zapowiada się krwawo . Jak robiłeś tą krew ?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Fajnie tak spojrzeć na pierwsze Twoje prace w tym wątku, a później na duel, który został finalistą na Golden Demonie. Gratulacje!
(Ani mi się waż wystawiać to duże paskudztwo w PMOTM, kiedy akurat ja coś dużego pomalowałem. Przez Ciebie nie wygram )
(Ani mi się waż wystawiać to duże paskudztwo w PMOTM, kiedy akurat ja coś dużego pomalowałem. Przez Ciebie nie wygram )
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Gratulacje
Czekam na fotki
Czekam na fotki
Wspaniała praca, szacunek się należy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Skóra goblina mi się nie podoba, uważam, że stać Cię na więcej. Maszyna natomiast super.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Zapowiada się spoko:). Nie wiem czemu wcześniej tak narzekałeś na tych slejersów. Są super!
Głowa nurglowata więc dla mnie super
Głowa nurglowata więc dla mnie super