a co chcesz sie nauczyc sztuczki??koix pisze:A powiedzcie mi, tu się pojawiło, na jakiej niby podstawie pegazy miałyby szarzować na 24 cale?
hihi
sry nie migłem sie powstrzymac
koles oszukiwał
- da sie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mysza jest juz niereformowalny:)zafael pisze:
Robak przestań grac z Mysza w parze to nie bedziesz PG
ad1. moze miec nagrody - ale nie ma przeciez wymogu by nagrody dostawali tylko zwyciezcy - nagrode mozna dac za miejsce 13. oraz za przedostatnie - nagrody raczej symbolicznezafael pisze:Taki turniej Asassello musiałby miec 3 poostawowe zasady:
1) brak nagrody
2) nie liczony do Ligi
3) ogolnopojety klimat
wdac jestes tym walowanym a nie walujacymI jakoś nie zauważyłem aby ludzie na turniejach wałowali.
nie wiesz? challenge!!!koix pisze:A powiedzcie mi, tu się pojawiło, na jakiej niby podstawie pegazy miałyby szarzować na 24 cale?
najs łan!Hrabia Duuku pisze:Dlaczego Polacy to PG?
Bo dużo ludzi traktuje to w mniejszym stopniu jako zabawe a w większym jako rywalizacje-czysty sport.Dopóki nie będzie ekipy jeżdzącej na mastery bez figurek doputy możecie pomarzyć o hegemoni klimatu nad wyżyłowanymi rozpiskami.
Thurion nie wiem czym ty sie chwalisz że odpłacasz pięknym za nadobne...
Malal a ty wiesz co to znaczy czy poprostu gdzies na bashu przeczytales?
Mi sie najbardziej podobają gracze którzy uczą mnie grać w czasie partii.To zrobiłeś źle,zjebałeś a teraz ja wygram;p
Po czym np okazuje sie że stoje na oczy węża(standart) i to ja wygrałem i ty zjebałeś
pozdro
A jak raz zrobili go Ci trzeci to Ci inni trzeci nie przyszliAsassello pisze:zawsze mozna robic turnieje dla ligowych wymiataczy, dla poczatkujacych, jak i w pelni klimatyczne.. wszystko zależy od regulaminu turnieju
obecnie najwiecej turniejów jest robiona dla tych pierwszych (i przez tych pierwszych )
wiec nie ma sie co dziwic ze turnieje organizowane sa glownie dla tych co uczestnicza w lidze - oni zawsze przychodza...Kruti pisze:A jak raz zrobili go Ci trzeci to Ci inni trzeci nie przyszliAsassello pisze:zawsze mozna robic turnieje dla ligowych wymiataczy, dla poczatkujacych, jak i w pelni klimatyczne.. wszystko zależy od regulaminu turnieju
obecnie najwiecej turniejów jest robiona dla tych pierwszych (i przez tych pierwszych )
Jak dla mnie wystarcza, żeby nie dać takiemu najmilszej gry. A z grona 3-5 osób wybrać inną z która miło spędziło sie te kilka godzin.MUKER pisze: ...trafisz na ciśnieniowca, z powodu którego musisz wołać sędziego...Albo, że zapomniał rozpiski i ten oddział mu się pomyliło i zamiast takiego sztandaru ma inny...
Może to co dla Ciebie jest"nic" to dla innych jest jednak "coś"...Malal pisze:Najlepsze jest to ze nic Taka jest opinia o Polakach i Wlochach