9th Age
Re: 9th Age
Brawo !!! Zarówno za filmik jak i samą książkę
Czyli ogólnie teraz sobie w biurze druknąć a na mega wersję do kwietnia poczekać?swieta_barbara pisze:W sobotę oficjalny release.debelial pisze:Kiedy i za ile mogę to mieć?
Jeśli chodzi o druk offsetowy, to pewnie z twardą okładką to będzie przedział 80-120 zł (szacunkowo, nie jestem pewien).
Kopię "oby było" w poniedzialek możesz sobie to pyknąć za friko w biurze.
Tyle że kolejne zmiany w kwietniu, ja zaczekam do 2.0 zanim zabiorę się do tego porządnie i na dużą skalę.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- swieta_barbara
- habydysz
fjugin twierdzi, że RB nie zmieni się do końca wakacji, ale zbyt wiele razy w przeszłości nie udawało im się dotrzymywać takich deklaracji.
Tak naprawdę mega wersja 2.0 będzie pewnie dopiero za ~1 rok (po ETC). I to tę wersję zamrożą na 2-3 lata i z niej zrobię jakąś kampanię na druk po kosztach worldwide.
Tak naprawdę mega wersja 2.0 będzie pewnie dopiero za ~1 rok (po ETC). I to tę wersję zamrożą na 2-3 lata i z niej zrobię jakąś kampanię na druk po kosztach worldwide.
swieta_barbara pisze:fjugin twierdzi, że RB nie zmieni się do końca wakacji, ale zbyt wiele razy w przeszłości nie udawało im się dotrzymywać takich deklaracji.
A to za firmowy tusz będę drukował ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zapowiada się znakomicie! Jeśli faktycznie Rule book ma się nie zmienić do wakacji, a potem może przez 3 lata poistnieje, to dobra informacja.
Wykonanie prezentowanego na filmiku Rule booka - godne podziwu
Wykonanie prezentowanego na filmiku Rule booka - godne podziwu
- swieta_barbara
- habydysz
Blaesus pisze:Wykonanie prezentowanego na filmiku Rule booka - godne podziwu
kampania na druk swoją drogąswieta_barbara pisze:fjugin twierdzi, że RB nie zmieni się do końca wakacji, ale zbyt wiele razy w przeszłości nie udawało im się dotrzymywać takich deklaracji.
ale czy są jakieś plany aby po zamrożeniu tego wszystkiego na jakiś czas zrobić kampanię do gry, gdzie wszyscy chętni z całego świata sobie będą grać, wysyłać wyniki i coś tam się będzie działo^^
Fajna sprawa z takim czymś bo po wyjściu nowego rulebooka w dalekiej przyszłości już pod to można napisać fluff, pod wyniki i wyczyny z owej kampanii, wszakże fluff w 9age to chyba sprawa dość otwarta
RB piękny. Kiedy wyjdzie jakaś stabilna wersja napewno sobie taki wydrukuje.
Fajnie by było jakby 9th age zgadał sie np z avatarsami by wydać starter do gry
A kampania jak za czasów storm of chaos to super pomysł !!
Fajnie by było jakby 9th age zgadał sie np z avatarsami by wydać starter do gry
A kampania jak za czasów storm of chaos to super pomysł !!
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- wind_sower
- Masakrator
Panie Barbara, Pan ma u mnie duże piwo.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Wy tu się cieszycie, że fajnie zrobiony, że super inicjatywa, i że w ogóle inne pozytywy, a ja już myślę ile to czasu i roboty przerabiać na polski dobrze, że zasady już są przetłumaczone i zostaje tylko część opisowa, ale ogarnianie formatu może być gorsze -_-
A teraz tak na serio, super to wygląda i nie mogę się doczekać 25 (wątpię, że w wigilię znajdę czas aby siąść do kompa) i obejrzeć sobie wszystko na spokojnie
A teraz tak na serio, super to wygląda i nie mogę się doczekać 25 (wątpię, że w wigilię znajdę czas aby siąść do kompa) i obejrzeć sobie wszystko na spokojnie
Magnus pisze:Super sprawa i pomyśleć ze po ogłoszeniu age of Sigmar myślałem ze to moj koniec z bitewniakiem, a wszystko tu idzie tylko w lepszym kierunku
Warhammer to my a nie GW.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Kosa pisze:kampania na druk swoją drogąswieta_barbara pisze:fjugin twierdzi, że RB nie zmieni się do końca wakacji, ale zbyt wiele razy w przeszłości nie udawało im się dotrzymywać takich deklaracji.
ale czy są jakieś plany aby po zamrożeniu tego wszystkiego na jakiś czas zrobić kampanię do gry, gdzie wszyscy chętni z całego świata sobie będą grać, wysyłać wyniki i coś tam się będzie działo^^
Fajna sprawa z takim czymś bo po wyjściu nowego rulebooka w dalekiej przyszłości już pod to można napisać fluff, pod wyniki i wyczyny z owej kampanii, wszakże fluff w 9age to chyba sprawa dość otwarta
kampanii nie ma ale są np scenariusze
http://www.the-ninth-age.com/index.php? ... /&pageNo=1
We can't stop here. This is bat country.
mozna by porozmawiac z jakas drukarnia i jak zie zbierze ze 100 chetnych albo lepiej to druknac wtedy na kredowym papierze z twarda oprawa a nie bindowane
- swieta_barbara
- habydysz
Teraz to trzeba kilka tygodni poczekać aż gracze powyłapują literówki itp. Myślę, że do końca stycznia będzie już czysta wersja.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Tak ale wtedy ktos zaplaci podatek dochodowy i vat no chyba ze zamierza cichaczem ale ryzykuje ze us sie dowali wtedy.Albo_Albo pisze:mozna by porozmawiac z jakas drukarnia i jak zie zbierze ze 100 chetnych albo lepiej to druknac wtedy na kredowym papierze z twarda oprawa a nie bindowane
Piękna sprawa !swieta_barbara pisze:Prezenty na gwiazdkę:
https://www.youtube.com/watch?v=PwwyLb9aBkM
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."