Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Skoro mam byc pelnomocnikiem malala to ja bede sie z Toba ciagalJerzyn pisze:tak, a osadzony bedzie ten, kto przegra w jajociagu
To jak Jerzynku? re-match? Can stand only one
tylko bez drutow kolczasych czy zylek, proponuje wersje Olimpijska: czyli sznurek podobny do tego co sie paczki pakuje
A zwyciezcy Kielon odwiaze sznurek ustami
Hehe a mówiłem że TVN chyba będzie?
Oglądalnośc im wzrośnie conajmniej o połowę.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Czy takie miejsce jak palarnia będzie na terenie szkoły? Lubię co bitwę zapalić 2-3 pety
Już widzę minę mojej mamy jak ogląda fakty, a tu ja ciągnę Jerzyna przez pół sali za jaja a potem on mnie... co prawda mam 23 lata, ale jestem pewny że znalazłaby argument aby zabronić mi masterów nawet w tym wiekuReyki pisze:Hehe a mówiłem że TVN chyba będzie?
już mi się podoba, to będziemy Sumo razem chodzić na dymka, bo Taraś nie pali ach ta dzisiejsza młodzież
Chyba nie, albo ja o czymś nie wiem, chociaż na Bazyliszku chyba kopcił razem z Muzykiem Ale za to już go nauczyłem jak się pije na budowie wódkę;] Wszystko przed nim
oj malal jest najwieksza uzywka polskiego swiata battla a motor to tak ze janiewiem.
Kurde ja też nie wiem
Już nie mogę się doczekać sobotniej imprezki u Purca
Już nie mogę się doczekać sobotniej imprezki u Purca
tp ty nie wiesz ze jest w akademiku jakis artystow? artystki to najwieksze puszczadla na swiecie