Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Dziedzic
Chuck Norris

Re: Hearthstone

Post autor: Dziedzic »

wiadomo o ktorej sie zacznie?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

jutro okolo poludnia
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Nie rozumiem tego podejścia blizz, jeśli to co pisze Semi jest prawdą. Po co ustalać datę rozpoczęcia na 6-tego, jak potem się i tak wypuszcza dzień później. Ustawili by datę na 7 i po problemie. Przy okazji, jak coś ma być dostępne od dnia X to o godzinie 00:01 tego dnia powinien iść update a nie o 12 czy 3 rano (jak ostatnio). To nie są akcje firmy, że giełda musi wystartować, tylko ogromna gra online żyjąca 24/7 na serwerach.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

JarekK pisze:Nie rozumiem tego podejścia blizz, jeśli to co pisze Semi jest prawdą. Po co ustalać datę rozpoczęcia na 6-tego, jak potem się i tak wypuszcza dzień później. Ustawili by datę na 7 i po problemie. Przy okazji, jak coś ma być dostępne od dnia X to o godzinie 00:01 tego dnia powinien iść update a nie o 12 czy 3 rano (jak ostatnio). To nie są akcje firmy, że giełda musi wystartować, tylko ogromna gra online żyjąca 24/7 na serwerach.

No i za wielką wodą zaczną przed nami :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ja o 6 przed praca otwieralem. Jak zwykle farta nie mam 40 pakietow 2 legendy - Kalimos - akceptowalny i quest do paladyna (M A S A K R A, obok questa do rogala quest ktorego najmniej chcialem dostac) Sporo epikow, choc nadal kilka rarow brakuje. Zrobilem quest do warriora poki co i na razie jego bede skladal - nie wymaga on za duzej ilosci kart.

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

Mówiąc o farcie... 39 pakietów i 1 legendarka... quest do priesta.
Taka sama bieda jak w poprzednim dodatku :)

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

50 pakietów kupione, pootwieramy jak dzieci wrócą z przedszkola :wink: liczę po cichu, że może do 3 legend razem z tymi 8 paczkami z brawli i bonusów dobiję.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Ja o 6 przed praca otwieralem. Jak zwykle farta nie mam 40 pakietow 2 legendy - Kalimos - akceptowalny i quest do paladyna (M A S A K R A, obok questa do rogala quest ktorego najmniej chcialem dostac) Sporo epikow, choc nadal kilka rarow brakuje. Zrobilem quest do warriora poki co i na razie jego bede skladal - nie wymaga on za duzej ilosci kart.

Odpalam hs'a otworzę te 6 paczek darmowych xD bo resztę dopiero będę kupowal to się nie spieszę ;D

tylko quest do maga ;(
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Ja dostałem kalimosa,nawet się cieszę ,sherazina do rogala i quest od shamana. Myślę nad stworzeniem questa łotra wojownika lub huntera

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gral ktos troche rankedow obecnie? Jakie proby tworzenia dekow dominuja? Ja dopiero o 20 pogram :(

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Z 83 paczek wylosowałem 4 powtarzajace sie epiki - gluta i 3x stampede... nie mam tez 2 komonów :-O
3 legendy - dwie druidzkie i kwiatek spawnujący kwiatki 1/1 (całe szczęście że nie roguea ;-P )
Średnio... choć mogło być gorzej...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Z 30 paczek tylko Ozruk. Ale pyłu mam obecnie na 5 legend więc coś się tam potworzy
Obrazek

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Po kilku grach na 19 randze elemental shamanem stwierdzam ze nigdu tak dobrze sie nie bawiłem grając w HSa, widzialem dużo questowych warriorow,nie miałem wiekszych trudności z nimi pokonalem tez quest druida zniszczyl mnie quest hunter i mag na combie :arcane giantx2 + dodatkowa tura z questa i alextraza

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

minority pisze:Po kilku grach na 19 randze elemental shamanem stwierdzam ze nigdu tak dobrze sie nie bawiłem grając w HSa, widzialem dużo questowych warriorow,nie miałem wiekszych trudności z nimi pokonalem tez quest druida zniszczyl mnie quest hunter i mag na combie :arcane giantx2 + dodatkowa tura z questa i alextraza

Bo to tylko początek xD a potem się meta znów uklepie do nowego dodatku.
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Na 50 paczek totalne dno - 2 legendy: zadanie dla warlocka i legenda dla priesta. Nędza. Ale cóż. W sumie talia z legendą dla warlocka możliwa do zrobienia od razu, ale teraz junior się bawi, więc później se pogram :wink: ...

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

ja na 27 paczek mam 3 legendy wszystko to questy do paladyna, szamana i wojownika do tego duzo epikow w sumie niezle :)

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Ja otwierałem łącznie 58 pakietów ( przy poprzednim dodatku otwierałem 37, więc postęp :) )- 54 z Un'goro czyli 270 kart, plus 2 z meme steetów, jeden z starych bogów i klasyczny z bójki.

Efekty ? Ambiwalentne nieco ....

Dopisały mi Epiki - było ich aż 10 (chwast dla łotra, pramagini, stampede, łagodny megazaur x2, naładowany diablozaur, dinomancja, meteoryt, kamienny wartownik, roślinny edwin) plus jeszcze 2 (assasyn lotosu i ogniki dla drudia) z starszych zestawów.

Gra natomiast strasznie mnie oszwabiła jeśli chodzi o Legendy - trafiła mi się JEDNA :roll: :roll: :roll: (quest dla paladyna )

Złote karty - 3 commony (ultrazaur :P , żelazna skóra i halucynacje ) oraz 3 rary ( molten reflection, kopiujący kokon i wulkan ).

100 nadmiarowych commonów i 15 rarów :P

Więc raczej bez szału. Tyle dobrego że mam teraz 5,5 k pyłu i mogę machnąć sobie 3 legendy i nawet coś mi zostanie :D .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

strasznie duzo bugow np zrobilem palladyna takiego jak sugerowali i jak zapisywalem to mialem pozniej pusta talie potem jak już zrobilem recznie to mi pisze ze nie to nie do tego trybu talia ...

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

ja na 37 pakietów wyciągnąłem 1 legendę, 20 epików, 30 rarów. 5 rarów i 55 zwykłych na żyletki.
Po spyłowaniu wilda mam 12500 pyłu. Jutro będę się bawił w tworzenie kart :)

Edit, zapomniałem spyłować złote karty, aktualnie 14k pyłu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

I mamy freeze'a w nowym wydaniu :D z questem. Wiadomo OTK ale gierkę musi mocno spowalniać jak stary freeze i to pewnie jeden z turniejowych decków będzie bo na ladder za wolne aby grindować :D
Brettonia 23/1/13

ODPOWIEDZ