Slaneesh "biker":)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Slaneesh "biker":)
Konwersja slaaneshowego sorca na biku do wh40k. Trochę kiepskie zdjęcie ale taki aparat
Co o nim sądzicie??
Co o nim sądzicie??
Jakoś nie widzę tego pomysłu... Malowanie nie równe. Czaszka szkieletu i rura wydechowa nie wyszła. Za to miecz i znaczek na ramieniu fajny.
- GraveDigger
- Chuck Norris
wesoly pomysl a wykonanie wcale nie tragiczne, jest pare mankamentow ale ogolnie wyglada niezle, niebieska wlocznia od DE mi sie podoba
Mi się bardzo podoba
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
NIERÓWNE w jakim sensie bo nie kminie?Malowanie nie równe
Za to miecz i zna...
Ludzie na Boga to jest spear .Do miecza też bym ...
Jeju, chłopak się postarał a wy tak ciśniecie .GraveDigger pisze:a wykonanie wcale nie tragiczne
Kurde ja jakoś tego nie widze.Kokesz pisze:Na pierwszym zdjęciu widać, że jest bardzo krzywo sklejony
Mi się podoba, bardzo fajny pomysł. Koniec nudnych bike'ów. Malowanie daje rade aczkolwiek mógł byś się barziej postarać .
Popatrz na dłoń trzymajaca włócznię.
Widać że drzewiec włóczni nie zachowuje linii prostej.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- GraveDigger
- Chuck Norris
No stary mogles znalezc sobie trafniejszy cytat na poparcie swojego stwierdzenia. Nie tragiczne znaczy ze nie jest zle i ze nie jest super, jakbym chcial pocisnac to bym powiedzial ze do dupyTrue Legionista pisze:Jeju, chłopak się postarał a wy tak ciśniecie .GraveDigger pisze:a wykonanie wcale nie tragiczne
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Dzięki Reyki teraz kapuje, rzeczywiście jest krzywo...Reyki pisze:Popatrz na dłoń trzymajaca włócznię.
Nie jestem twoim starym to po pierwsze, a po drugie to nie tak tragicznie znaczy tyle co prawie do dupy.GraveDigger pisze:No stary mogles znalezc sobie trafniejszy cytat na poparcie swojego stwierdzenia. Nie tragiczne znaczy ze nie jest zle i ze nie jest super, jakbym chcial pocisnac to bym powiedzial ze do dupy
- GraveDigger
- Chuck Norris
... az nie chce mi sie tego komentowac... powiem tylko, zebys mial swiadomosc, ze pomiedzy "nie tak tragicznie" a "do dupy" jest spora roznicaTrue Legionista pisze: Nie jestem twoim starym to po pierwsze, a po drugie to nie tak tragicznie znaczy tyle co prawie do dupy.
Mi tez sie podoba, fajny pomysl, tylko musisz na kolku dorzucic boltery bo nie bedzie wyswig'a Albo powiedz ze to taki demonic steed
- Szrederator
- Chuck Norris
b. fajny pomysł wykonanie też godne