Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Nudnawy, niewiele się działo. Za to kolejny zapowiada się świetnie, polecam trailer
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
No właśnie po ch.. posłali tam Gendrego? W ogóle cały ten plan złapania zombiaka i pokazania go Sersej jest mocno poroniony. Złapią go, przyniosą a ona na to -korwa to ma być zombi taki wychudzony, patrzcie jak wygląda prawdziwy zombi(wskazuje na Górę), a teraz patrzcie co mój zombi zrobi z waszym
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Akcja porwania zombie....danusia robi kordon bezieczenswta wokół krolewskiej przystani, tak by cersei nic nie mogla wymyslec lub uciec, zaklada cieple gacie i wsiada na smoka.leci za mor i lapie w szpony kilka zombie przy okazji spalajac duza czesc armii nocnego króla.wraca do krolewskiej przystani i na podwórku zamku zrzuca kilka zombie...cersey sie obsrywa i przystepuje na warunki pokoju oraz walki z nocnym krolem.cala akcja trwa okolo tygodnia gora dwa(niewiem jak szybko lata smok)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
istny herohammer i jeszcze smoki do tego, witamy w 6ed
Gendry tam poszedł bo sam tego chciał. Przez całą wojnę zamierzał siedzieć w królewskiej przystani ale jak się dowiedział o innych to nie zamierzał już dłużej siedzieć i ruszył z nimi walczyć. Więc dołączył do wyprawy za mur. Proste.
Ta. Ciekawe z czego zrobi ten kordon jak straciła flotę, tyrellów a nieskalani póki co siedzą w castelry rock. Zresztą Danuta nie do końca wierzy w ich istnienie przecież. Prowadzi wojnę i ma robić wycieczke bóg wie gdzie za mur po trupy w które sama do końca nie wierzy?
Ta. Ciekawe z czego zrobi ten kordon jak straciła flotę, tyrellów a nieskalani póki co siedzą w castelry rock. Zresztą Danuta nie do końca wierzy w ich istnienie przecież. Prowadzi wojnę i ma robić wycieczke bóg wie gdzie za mur po trupy w które sama do końca nie wierzy?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A co z armia zlotej włóczni i tullych????jak narazie danuska straciła jedynie dowodcow a nie sojuszników.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
W serialu to jest równoznaczne ze stratą sojuszników.
Prawda jest taka że od kiedy serial idzie własną droga poziom głupoty i nie logiczności skoczył do maximum a w 7 sezonie mamy kulminacje. Ja mam tylko jedno zajebiście ważne pytanie bo twórcy chyba się za bardzo skupili na wątku że Jon to teraz taki targarien w uj:
CO SIĘ STAŁO Z DUCHEM ???!!!
Śmiałbym się jakby to było takie granie an nosie widzą i wkręcania ich w ta całą teorie R+L=J żeby się okazało że te dziecko z wieży radości umarło wkrótce po porodzie a Ned zabrał jakiegoś przypadkowego dzieciaka żeby nie było przypału.
Generalnie polecam się skupić na tym co serwują nam twórcy czyli love story i wątku danusi i jona bo fabuła to kompletna żenada.
Prawda jest taka że od kiedy serial idzie własną droga poziom głupoty i nie logiczności skoczył do maximum a w 7 sezonie mamy kulminacje. Ja mam tylko jedno zajebiście ważne pytanie bo twórcy chyba się za bardzo skupili na wątku że Jon to teraz taki targarien w uj:
CO SIĘ STAŁO Z DUCHEM ???!!!
Śmiałbym się jakby to było takie granie an nosie widzą i wkręcania ich w ta całą teorie R+L=J żeby się okazało że te dziecko z wieży radości umarło wkrótce po porodzie a Ned zabrał jakiegoś przypadkowego dzieciaka żeby nie było przypału.
Generalnie polecam się skupić na tym co serwują nam twórcy czyli love story i wątku danusi i jona bo fabuła to kompletna żenada.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Pewnie został w Winterfell. Nie żebym się czepiał, czy cuś, ale Duch jest na tyle nieistotnym fabularnie elementem, że nie ma sensu tracić czasu ekranowego i budżetu na pokazywanie go.
No niby tak ale dla mnie to jest cześć postaci Jona. Taki duet coś jak flip i flap, bolek i lolek, sąsiedzi. Jak by przyplynal z duchem to te mizianie się ze smokami było by co najmniej dziwne.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Pierdzielicie, kwestia ducha - mówili producenci, że generalnie koszt wygenerowania scen z wilkorem to taki sam koszt jak wygenerowania olbrzyma. Dużo smoków w tym sezonie więc tną koszty.
Wilki sa tylko ozdobnikiem, nie maja wpływu na fabułe. Smoki majo ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Poproszę linkPrzemcio pisze:Można już z neta zgarnąć 6 odcinek GOT... HBO w Hiszpanii samo przez przypadek wypuściło...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Niełądnie tak. Z jednej strony plakac, ze wilkora nie ma, z drugiej podkradac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja jestem lewicowcem nie wierze w prawa autorskie i patentowo yolo kultura za darmo ; )