Przeglądając allegro.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pelcu
Chuck Norris

Post autor: pelcu »

Nie wiem, czego się czpiacie? Auotor ogłoszenia bardzo słusznie zauważył nową tendencję GW wrzucania czaszek wszędzie, gdzie da sie je dokleić. Dzięki temu ten starszy model uzyskał powiew świeżości.

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Taa, w sumie to dostałbym w Bydgoszczy max punktów za konwersje :lol:

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Co do nietoperków to są to bodajże modele wizards of the coasts do D&D, kiedyś były metale(równolegle z chainmailem)sam miałem parę orków i goblinków tejże firmy, a na ich stronie swego czasu były świetne drowy, niestety w Polsce chyba w ogóle niedostępne(może poza ISĄ), teraz tylko koszmarne gumo-plastiki...

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Te gumo-plastiki są okropne, i to pro-painted :P

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

a tak na powaznie to niema sensu nawet pisac do takich debili na allegro bo to moze zakonczyc sie zablokowaniem konta ... kiedys napisalem do jednego kolesia w sprawanie aukcji a on doniosl adminom allegro ze go przesladuje :lol: najgorsze jest to ze coraz wiecej jest takich pro - paint ... oni chyba maluja te figurki technika "po co uzywac pedzla ... mozna zamoczyc firurke w sloiczku"

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

:lol: Świetna technika.
Najgorsze jest to, że można by podać 3/4 użytkowników allegro do sądu, bo nie mają 18 lat, a zaznaczyli że mają. Podali fałszywe dane osobowe :P

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Hit sezonu ... technika bardzo nowatorska .... jeszcze jej w GW nie stosuja ... ale za jakis czas beda

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Skavenblight pisze:Dzieci LOTRa :lol:
Fanatysiu, podziwiam, że Ci się w ogóle chciało do tego pro-paintera i pro-polonisty pisać! :D
Chciałem zobaczyć jak odpowie. Wiesz, jakby mi powiedział że po prostu chce jelenia nabrać to bym to opublikował ale nie darł z niego łacha. A tak, koleś do mnie z pyskiem wyskoczył to dostał po łapach :wink:
Fensir pisze:Ja podziwiam (..) dobry humor Fanatyka w tym dniu ^^
Ale cóż, koleś nie wie, że jest sławny na BP już :D
Ostatnio mam dobry humor. Wczorajsze oglądanie "Jak oni zarzynają" poprawiło mi humor wielce :lol2:

To zasługuje na Noble'a. Koleś napisał mi drugiego @, tym razem pokazując że się nie znam i że on umie malować i nie umie robić fotek.

Salemik na allegro znowu pisze: aha i jeszce jedno jesli uwazasz ze ja cie obrazam w jakiś sposób tym ze tak maluje to prosze pokaz mi swoje dzieła,bywałem na kilku dobrych forach malarskich i tam były wysoko badz mniej oceniane moje prace.Aha zreszta są fotki na moich aukcjach i jesli komus sie niepdooba i inaczej to ocenia to poprostu niekupuje bo widzi co jest.Jesli chodzi o zdjecia to są niedokładne ale kolor jest dobrze połozony,srebrny ma 4 odcienie plus wash i drybrush lekki ,jedynie nie jest drybryshem pociagnieta toga nazgula,i z tym sie zgodze.ale brak czasu ale to widac na fotce,a co do ciebie jakos niewidze abys zarabiał malując masz tylko 2 komentarze i to jeszce kupowałes a nie sprzedawałes to niepsiz prosze ze malujesz zarabiajac bo poprostu niewidze tego,ja cie nieobrazam i nieobrazam zadnych malarzy,wiec proisze i ty mnie nieoceniaj,nielicytujesz to poporstu niezawracaj głowy i tyle
Artyści dzieciom. :lol2:

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

jego fotki mogly byc oceniane wysoko tylko na takich forach gdzie byli tylko malarze jego pokroju :D chyba sie zglosze na nauki malowania do tego mistrza pro-paitingu

http://allegro.pl/item284387896_4_pomal ... i_ery.html

koles wymiata :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Napisałem mu odpowiedź i poprosiłem o linki tych for gdzie go tak wychwalali za te modele. Poza tym, spytałem się ile ma lat bo ciężko mi uwierzyć że może mówić do mnie per "gówniarzu".

:lol2:

Czekajmy na odpowiedź... 8)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

bedzie niezly ubaw jak ci poda linka do naszego forum ... tez skusilem sie i do niego napisalem czy nauczy mnie tak profesjonalnie malowac

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Fanatyk, a pokaż może swoje modele? ;) Tak z czystej ciekawości ;)

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

@ Fanatyk: o ja raz, co za pedał XD
@ Treevill: :lol: :lol: :lol:
:lol2: dwa skąd tacy ludzie się biorą to ja nie wiem xD
Świetnie mi poprawiłeś humor xD
Obrazek
"To nie prawda, że HE mają lepsze niż dwarfy"
miscast.fora.pl => jako Alex
forum.gildia.pl => Carillion

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

znalazlem go
http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... highlight=
data rejesteracji jest podobna do tej na allegro

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Dobra, skoro go mamy, to dajmy mu link do tego tematu :lol:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Fanatyk pisze:Napisałem mu odpowiedź i poprosiłem o linki tych for gdzie go tak wychwalali za te modele. Poza tym, spytałem się ile ma lat bo ciężko mi uwierzyć że może mówić do mnie per "gówniarzu".

:lol2:

Czekajmy na odpowiedź... 8)
Powiem Ci szczerze, że mi zaimponowałeś tą prowokacją :) Poważnie.

A czytałeś jego komentarze? Tzn. jemu wystawione? Polecam od użytkownika WYSPA_ROZKOSZY :mrgreen: I sprawdź koniecznie aukcje tej wyspy. To wiele wyjaśni :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kruti pisze: A czytałeś jego komentarze? Tzn. jemu wystawione? Polecam od użytkownika WYSPA_ROZKOSZY :mrgreen: I sprawdź koniecznie aukcje tej wyspy. To wiele wyjaśni :wink:
Wyspa Rozkoszy? Skądś znam tego użytkownika :shock:

@Fanatyk
Nie odpowie, ile ma lat, w obawie, że naprawdę masz więcej ;) Chociaż patrząc na pisownię z podstawówki jeszcze nie wyszedł.

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Skaven, ma pisownię na poziomie gimnazjum mniej więcej :lol2:
Ale cóż inteligencja nie grzeszy.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Fensir pisze:@ Fanatyk: o ja pierdolę, co za pedał XD
@ Treevill: :lol: :lol: :lol:
:lol2: Kurwa mać skąd tacy ludzie się biorą to ja nie wiem xD
Świetnie mi poprawiłeś humor xD
polecałbym 2 razy przeczytac swoj post - zanim go opulikujesz
IMO razi ...

"skąd tacy ludzie się biorą to ja nie wiem" :roll:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Znalezione w necie - wypowiedź naszego przyjaciela na jednym z forów :D
salemmtg pisze: Ja od niedawna bawie sie w to ale też uwielbiam ten widok,nakreciłem moją dziewczyne która zaglądneła na ta strone i tak rozkochaliśmy wsobie te nylony,teraz kupujemy nabierząco na allegro jeśli coś nam sie podoba.

teraz moja chistoria autentyczna z dnia wczorajszego czyli 14.06.2004 około godziny 13.
jechałem wczoraj odebrac zdjecia ale pech chciał taki ze niebyło gdzie samochodu zaparkowac wiedz zaparkowałem troszke dalej obok hotelu hevelius w gdańsku.szedłem dosć wolno i nagle zauwazyłem kobiete typu pani bisnesmen wychodząca z samochodu.Miała około 32-35 lat szupła ,ładna itp.miała na sobie o ile pamietam taki biały żakiet czy cos takiego ze spodniczka dosć krótką.spojzalem na nogi mówiac sobie ze niezłe, ale to co zachwile miało sie stac ,rozwaliło mnie natychmiastowo.A wiedz u owej pani idąc zauwazyłem koronki pończoch ,były to pończochy samonosne takie kolorku złocistego.normalnie ogłupiałem,niewiem czy widizała ze sie patrze ale w tej sytuacji nieobchodizło mnie to.
Pończochy były boskie.nigdy nieprzepuszzałem ze moge zauwazyc je na ulicy .Ta pani zafascynowała mnie ,jedynie boje sie aby moja dziewczyna tego nieczytała bo da mi w domu bobu,tzn wspominałem jej ale nie wtakich szczegółach.Najpiekniejsze jest to ze te pończochy cudownie lezały na tej kobiecie,przylegając do nóg,a koronka była bardzo wysoka około 8-10 cm.Myslałem ze takiego typu bielizna jest tylko we dwoje na wieczór ale jednak sie myle.pozdrawiam Ewe która wprowadziła nas w te tajniki i reszte osób odwiedzających tą strone.
Teraz jasne? ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ