Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Podążaj śladami Izo, będzie miał kto zamknąć drzwiKosa pisze:Riverside jest bardzo fajny i też ich lubie![]()

Mein Gott. Kobieto, podajesz linka do filmiku z muzyką Radiohead w tle i dodajesz "nie chodzi mi o muzę"? No jakże to tak...Gilda pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=QjcHhjt6bYo
Nie chodzi mi o muze...ale popatrzcie Applause

PS.
Czytajcie przed zachwytemA time lapse digital painting, in Photoshop. The real time of drawing was 4 hours.

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
rozumiem, ze w 4 h to juz cos takiego machniesz?Tomash pisze:PS.Czytajcie przed zachwytemA time lapse digital painting, in Photoshop. The real time of drawing was 4 hours.

P.S. a Radiohead to muzyka, przy ktorej ludzie sie wieszaja

"I fart in your general direction" 

Tomash pisze:Podążaj śladami Izo, będzie miał kto zamknąć drzwiKosa pisze:Riverside jest bardzo fajny i też ich lubie![]()
![]()
[
poniekąd to specjalnie napisałem

ale kurcze na powaznie, są bardzo dobrzi, byłem na ich jednym koncercie ale tez nie bawiłęm się ale stąłem jak zaczarowny i się wkręcałem, cóz moze za duzo dymu

Zgadzam się w 100%Gilda pisze:Bo chciałam pokazać to ze względu na klip.To,że muzyka rewelacyjna to rzecz oczywista![]()

A Ty, Szaman, idź posłuchać Radiohead

Tomashu chcesz żeby się Szaman powiesił ?! Nieładnie... A ja w końcu dorwałem 2 płytki Tenacious D 

Z pewną doza nieśmiałości piszę ten post ponieważ dotyczy on polskiej pieśniarki, która powiedzmy sobie szczerze nigdy wyżyn artyzmu nie osiągnęła.
Dlatego też jestem w ciężkim szoku po tym jak usłyszałam jej najświeższą płytkę o wdzięcznym tytule "sexi flexi".
Projekt Natalii Kukulskiej (sic!) powstał przy współpracy ze Scottem Parkerem, Planem B, Miką Urbaniak.
I'm shocked
Dlatego też jestem w ciężkim szoku po tym jak usłyszałam jej najświeższą płytkę o wdzięcznym tytule "sexi flexi".
Projekt Natalii Kukulskiej (sic!) powstał przy współpracy ze Scottem Parkerem, Planem B, Miką Urbaniak.
I'm shocked

Każdy lubi co innego i chociażby było by to cudo w jakimś tam gatunku, to komuś może sie to w ogóle nie podobać, bo nie cierpi danego stylu. A Ja rozumiem że podoba Ci się ten nowy album i jesteś zaskoczona ? osobiście nie słuchałem i nie zamierzam
Ale tytuł jakoś tak negatywnie nastraja...

Ano słusznie prawisz.Sykstus pisze:Każdy lubi co innego i chociażby było by to cudo w jakimś tam gatunku, to komuś może sie to w ogóle nie podobać, bo nie cierpi danego stylu. A Ja rozumiem że podoba Ci się ten nowy album i jesteś zaskoczona ? osobiście nie słuchałem i nie zamierzamAle tytuł jakoś tak negatywnie nastraja...
Co do tytułu to właśnie tym bardziej mnie przekonał....jak na kukulską wreszcie nie jest pretensjonalny.
Zdecydowanie niepretensjonalny. Ale taki qrcze kojarzy mi się z badziewnym popem który puszczają w tv ;/
Ja wysłuchałem (przyznam się - ściągnąłem :/) i bardzo mi się podoba, ogólnie jestem w szoku. Singiel mnie zachęcił, bo jest nawet niezły, ale reszta piosenek wgięła mnie w fotel. To jest Kukulska? Zadałem sobie to pytanie kilka razy i w końcu zdecydowałem - kupię tą płytę. Nie dlatego, że jest wybitna, czy specjalnie świeża, ale po prostu należy się dziewczynie uznanie. Ma fajny głos, płytka hitonośna, fajni goście, świetna produkcja i qrde naprawdę można się pobujać. Niech nagra jeszcze jedna, dwie takie płyty i z czystym sumieniem możemy wypuścić ja w świat prosto na angielskie i amrykańskie Top Charts. Ogólnie polecam każdemu kto nie przykuwa się na noc kajdankami do dyskografii Iron Maiden.
Najbardziej podoba mi się kawałek - "if you come my way" - wyluzowany, fajny numer.
Najbardziej podoba mi się kawałek - "if you come my way" - wyluzowany, fajny numer.
Prince jest muzycznym mistrzem świata, a nazywanie jego muzyki "popem" to jak sprowadzanie Kukulskiej do "Puszka Okruszka"Gilda pisze:pop a la Prince.

Zaciekawiłaś mnie, aż pożyczę płytkę i posłucham. Chociaż nie sądzę, żeby jakakolwiek polska wokalistka zbliżyła się poziomem choć na milę do Renaty Przemyk.
Ale nie ukrywam, że Kukulska i Steczkowska ostatnio u Wojewódzkiego robiły wrażenie