GWINT - karcianka online

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Re: GWINT - karcianka online

Post autor: Pitagoras »

Moim zdaniem ta zmiana dotyczyła już samego PRO laddera. Czyli, grając już na PRO ladderze (nie teraz próbując się dostać) twoja pozycja jest zależna od twojego najwyższego MMRu zdobytego w trakcie sezonu. Jeśli raz zdobędzie 3 miejsce mając 4750 MMR, to dopóki, ktoś z niższej pozycji nie przebije twojego 4750, to możesz zlecieć nawet do 4000, a wciąż będziesz trzeci na koniec sezonu (w kontekście zdobytych crown points).

"your placement in the ranking will base on the highest overall MMR you have achieved during the season. For example, if you are ranked 3rd with 4750 MMR at any point in the season and lose a number of games, causing your overall MMR to drop significantly, you will remain ranked 3rd until the end of the season, unless another player surpasses your peak overall MMR of 4750."

"This change will come into effect immediately with the start of the Pro Ladder season on September 1st."

Teraz nie mogę tego znaleźć na Reddicie, ale jestem prawie pewien, ze ktoś tam pisał, właśnie żeby nie mylić tego z MMRem potrzebnym do wejścia do PRO laddera.

Edit: Znalazłem
https://www.reddit.com/r/gwent/comments ... t/dm477u2/
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

A to chuje :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Bo nie wprowadzili zmiany, którą myślałeś, że wprowadzili? Przebiegłe te chuje :D
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ze przestal grac w piatek bo myslal ze jest sprytny xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:Ze przestal grac w piatek bo myslal ze jest sprytny xD
Chyba TY :D ide po 20 rangę a nie :D jeszcze 80
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Grając w hsa, i gwinta na ps4 i pcecie nie jestem w stanie grindować... 2800 na pcecie , 3700 na ps4.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

albo Tibia i Ogame albo życie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ja podziwiam Ciebie Ziemko, że grasz na dwóch platformach.

Inna sprawa wg reddita na xboxie jest tylko 70 graczy 4200+ xD
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zaczalem na ps4 bo czekalem az kompa nowego kupie i w sumie teraz mi wygodniej na kompie ale na ps4 mam duzo wiecej kart (tam mialem farta do kart jak ty i qc) i rank... NA pc tylko skellige moge zlozyc.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Zaczalem na ps4 bo czekalem az kompa nowego kupie i w sumie teraz mi wygodniej na kompie ale na ps4 mam duzo wiecej kart (tam mialem farta do kart jak ty i qc) i rank... NA pc tylko skellige moge zlozyc.

Nie nie nie nie Ziemuś :D

Ja w Gwincie to biedak jeżeli chodzi o karty. Mam tylko potwory w każdej konfiguracji do złożenia (pożerka/dagon/eredin/hybrydy itd). Reszta to ledwo ledwo discard i chyba wsio. Ale odłożyłem tylko 96 beczek + za sezon dodatkowe wpadną dofarmię potem przez tydzień rankeda zwykłego więc będę chciał po patchu otworzyć 200
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie ;)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie ;)
To nawet nie jest siła. Jak dali znać, że nowy patch. To nic nie otwieram tylko się odkładają ;)
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

A co to zmieni. Dajmy na to dadza 30 kart. To i tak mam takie looki w bazowej bazie kart, że wszystko jedno co wypadnie :D

Ale mam odlozone okolo 2700 golda, plus za sezon bedzie fuuurda beczek ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:A co to zmieni. Dajmy na to dadza 30 kart. To i tak mam takie looki w bazowej bazie kart, że wszystko jedno co wypadnie :D

Ale mam odlozone okolo 2700 golda, plus za sezon bedzie fuuurda beczek ; )
No taka, że będziesz też te 30 nowych kart mógł dostać :D kurwa 4130 :/ wczoraj trafiałem dobrze bo włożyłem bombę dziś ni dy rydy :/
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pass. Za miesiac sprobuje ; P

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:Pass. Za miesiac sprobuje ; P
Za 2 dopiero. I wtedy musisz mieć 20 rangę ;)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Pas mózg mi nie pracuje.

Ktoś Pro Ladderować będzie?
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gokish pisze:
Ziemko pisze:Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie ;)
To nawet nie jest siła. Jak dali znać, że nowy patch. To nic nie otwieram tylko się odkładają ;)
No z racji tego, ze zmieniaja bardzo duzo to naprawde mega duzo pylu mozna zyskac.

Boli mnie strasznie nerf Koral, z tego co rozumiem bedzie ona zamieniala cos w wazon z 3 sily ?

Dziedzic
Chuck Norris

Post autor: Dziedzic »

Gokish pisze:Pas mózg mi nie pracuje.

Ktoś Pro Ladderować będzie?
Ja będę :) a na nowy sezon czeka 4000 skrawków 5000+ golda i 20 beczek z dzisiejszych nagród ^^
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Kat :D

Ciekawy jestem czy jak dostajemy połowę mmr'a co zdobyliśmy w poprzednim sezonie. To nagrody z niższych rang też dostaniemy?

@Ziemko

Koral będzie grała nowy spell zamieniający w jade'a ;D dalej fajna złota karta ale bez takiego wyjebanego poweru.
Brettonia 23/1/13

ODPOWIEDZ