GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Moim zdaniem ta zmiana dotyczyła już samego PRO laddera. Czyli, grając już na PRO ladderze (nie teraz próbując się dostać) twoja pozycja jest zależna od twojego najwyższego MMRu zdobytego w trakcie sezonu. Jeśli raz zdobędzie 3 miejsce mając 4750 MMR, to dopóki, ktoś z niższej pozycji nie przebije twojego 4750, to możesz zlecieć nawet do 4000, a wciąż będziesz trzeci na koniec sezonu (w kontekście zdobytych crown points).
"your placement in the ranking will base on the highest overall MMR you have achieved during the season. For example, if you are ranked 3rd with 4750 MMR at any point in the season and lose a number of games, causing your overall MMR to drop significantly, you will remain ranked 3rd until the end of the season, unless another player surpasses your peak overall MMR of 4750."
"This change will come into effect immediately with the start of the Pro Ladder season on September 1st."
Teraz nie mogę tego znaleźć na Reddicie, ale jestem prawie pewien, ze ktoś tam pisał, właśnie żeby nie mylić tego z MMRem potrzebnym do wejścia do PRO laddera.
Edit: Znalazłem
https://www.reddit.com/r/gwent/comments ... t/dm477u2/
"your placement in the ranking will base on the highest overall MMR you have achieved during the season. For example, if you are ranked 3rd with 4750 MMR at any point in the season and lose a number of games, causing your overall MMR to drop significantly, you will remain ranked 3rd until the end of the season, unless another player surpasses your peak overall MMR of 4750."
"This change will come into effect immediately with the start of the Pro Ladder season on September 1st."
Teraz nie mogę tego znaleźć na Reddicie, ale jestem prawie pewien, ze ktoś tam pisał, właśnie żeby nie mylić tego z MMRem potrzebnym do wejścia do PRO laddera.
Edit: Znalazłem
https://www.reddit.com/r/gwent/comments ... t/dm477u2/
Ze przestal grac w piatek bo myslal ze jest sprytny xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Chyba TY ide po 20 rangę a nie jeszcze 80-Qc- pisze:Ze przestal grac w piatek bo myslal ze jest sprytny xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Grając w hsa, i gwinta na ps4 i pcecie nie jestem w stanie grindować... 2800 na pcecie , 3700 na ps4.
Ja podziwiam Ciebie Ziemko, że grasz na dwóch platformach.
Inna sprawa wg reddita na xboxie jest tylko 70 graczy 4200+ xD
Inna sprawa wg reddita na xboxie jest tylko 70 graczy 4200+ xD
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zaczalem na ps4 bo czekalem az kompa nowego kupie i w sumie teraz mi wygodniej na kompie ale na ps4 mam duzo wiecej kart (tam mialem farta do kart jak ty i qc) i rank... NA pc tylko skellige moge zlozyc.
Ziemko pisze:Zaczalem na ps4 bo czekalem az kompa nowego kupie i w sumie teraz mi wygodniej na kompie ale na ps4 mam duzo wiecej kart (tam mialem farta do kart jak ty i qc) i rank... NA pc tylko skellige moge zlozyc.
Nie nie nie nie Ziemuś
Ja w Gwincie to biedak jeżeli chodzi o karty. Mam tylko potwory w każdej konfiguracji do złożenia (pożerka/dagon/eredin/hybrydy itd). Reszta to ledwo ledwo discard i chyba wsio. Ale odłożyłem tylko 96 beczek + za sezon dodatkowe wpadną dofarmię potem przez tydzień rankeda zwykłego więc będę chciał po patchu otworzyć 200
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie
To nawet nie jest siła. Jak dali znać, że nowy patch. To nic nie otwieram tylko się odkładająZiemko pisze:Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
A co to zmieni. Dajmy na to dadza 30 kart. To i tak mam takie looki w bazowej bazie kart, że wszystko jedno co wypadnie
Ale mam odlozone okolo 2700 golda, plus za sezon bedzie fuuurda beczek ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No taka, że będziesz też te 30 nowych kart mógł dostać kurwa 4130 :/ wczoraj trafiałem dobrze bo włożyłem bombę dziś ni dy rydy :/-Qc- pisze:A co to zmieni. Dajmy na to dadza 30 kart. To i tak mam takie looki w bazowej bazie kart, że wszystko jedno co wypadnie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Pass. Za miesiac sprobuje ; P
Za 2 dopiero. I wtedy musisz mieć 20 rangę-Qc- pisze:Pass. Za miesiac sprobuje ; P
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Pas mózg mi nie pracuje.
Ktoś Pro Ladderować będzie?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
No z racji tego, ze zmieniaja bardzo duzo to naprawde mega duzo pylu mozna zyskac.Gokish pisze:To nawet nie jest siła. Jak dali znać, że nowy patch. To nic nie otwieram tylko się odkładająZiemko pisze:Ja nie mam sily woli zeby tak zbierac - mam po 10 z kazdych kont plus nagrody jakie dostane za sezon wiec po 20-25 bedzie
Boli mnie strasznie nerf Koral, z tego co rozumiem bedzie ona zamieniala cos w wazon z 3 sily ?
Ja będę a na nowy sezon czeka 4000 skrawków 5000+ golda i 20 beczek z dzisiejszych nagród ^^Gokish pisze:Pas mózg mi nie pracuje.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Kat
Ciekawy jestem czy jak dostajemy połowę mmr'a co zdobyliśmy w poprzednim sezonie. To nagrody z niższych rang też dostaniemy?
@Ziemko
Koral będzie grała nowy spell zamieniający w jade'a ;D dalej fajna złota karta ale bez takiego wyjebanego poweru.
Ciekawy jestem czy jak dostajemy połowę mmr'a co zdobyliśmy w poprzednim sezonie. To nagrody z niższych rang też dostaniemy?
@Ziemko
Koral będzie grała nowy spell zamieniający w jade'a ;D dalej fajna złota karta ale bez takiego wyjebanego poweru.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13