No halo, za pierwszym razem dostałem za to bana, moje drugie konto skończyło się w momencie gdy napisałem, że freez zasad 1.3 to zły pomysł, że na bank nie będzie gotowe 2.0 nawet w połowie na wrzesień, że osoby które tego freeza forsują i obiecują ten 2.0 w październiku powinny położyć za to głowy gdy okaże się, że nie wykonali zadania. To przelało czare goryczy. Wczesniej dostałe warna właśnie za napisanie prawdy o booku Eosu i typie, który był odpowiedzialny za jego realizację. Typ nie miał pomysłu, nie starał się wprowadzić żadnych usprawnień, ciągle pisał, że każdy book powinien wyglądać jak Eos 1.2 i zostanie to osiągnięte poprzez boosty lub nerfy pozostałych armii. Razem z jednym rosjaninem napisaliśmy mu, że to tak nie działa, że na wszystkich forach jest wyścig zbrojeń, że wystarczy male zmiany wprowadzić aby książka była stabilna. Gośc się poczuł, że my do niego pijemy i dostaliśmy po warnie.swieta_barbara pisze:Kłamczuszek!Dziedzic pisze:Nie wiem co w tym dziwnego. Dokładnie to samo zrobiłem z Eosem i w nagrodę dostałem bana. Za krytykę i brak szacunku do pracy pro bono. To, że ludzie mnie tam poparli nikogo nie obeszło. Pomysłów też sporo zamieściłem.
Nieprawda, nie za to dostałeś bana. Dostałeś bana za przeklinanie i obrażanie ludzi zaangażowanych w projekt. Moim zdaniem - słusznie.
Ludzie w tym projekcie są w większości upośledzeni w procesie myślowym(poza ludźmi z PL bo my ogólnie inaczej myślimy), a zdecydowanie przewrażliwieni pod względem krytyki swojej pracy i nakładu czasu na nią a wartością wyniku. Wynik bezstresowego wychowania, gdy się dziecko napracowało, ale
się spartoliło i wynik jest daleki od oczekiwań, ale nadal głaszcze się takiego malca po głowie i gratuluje wykonanej roboty. To jest mentalność ludzi z T9A. W momencie gdy to zdanie pojawiło się na forum, że robota niezależnie od nakładów może dać zwyczajnie słaby wynik sprawiło, że w jednym momencie wyleciałem z tego forum po raz drugi. Nikogo nie obrażałem, to że nie uznaję poprawności politycznej to sory, ja nie szwed ani nie niemiec, rzeczy nazywam po imieniu.
Projektowi T9A brakuje project managera. Tam kążdy robi co chce, o ile to wychodzi przy tworzeniu RB to organizacja AB leży i kwiczy bo nie ma koncepcji balansu, ani człowieka, który by to jakoś ogarnął. Najlepszy był tekst typa z HQ, że to nie jest prawda, że siła podręcznika wpływa na szanse dostania się do drużyny na ETC, że przecież balans jest zajebisty i freez daje równe szanse wszystkim później kilka wykasowanych komentarzy i edycja tego posta. Śmiechłem.