HE w 9th AGE by ETC - ROZPISKI I ROZKMINY
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: HE w 9th AGE by ETC - ROZPISKI I ROZKMINY
Kosa nie rozkminiaj jeszcze. Na razie to jest faza designu, czyli mogliby przepuścić lodowego feniksa z 10T i ASL w styku. Teraz przejdzie to przez troszkę bardziej ogarniętych designerów, a potem trafi na ścianę zwaną koszty punktowe na wokandzie Balance teamu. Jak ci wycenią shielda na 150 pkt bo daje warda 4+ na ranged, albo wgl powiedzą, że nie przejdzie, to zniknie tak szybko jak się pojawił.
Może jestem negatywnie nastawiony, ale po każdym patchu począwszy od 0.99 do wochu, gdzie opowiadali tak to będzie pięknie, okazywało się, że lord chaosu na pancernym koniu, nie ma zasady fear i musi zdawać go na 8LD. Także nie jarałbym się nawet najszczerszymi chęciami maluczkich w tej maszynie.
Może jestem negatywnie nastawiony, ale po każdym patchu począwszy od 0.99 do wochu, gdzie opowiadali tak to będzie pięknie, okazywało się, że lord chaosu na pancernym koniu, nie ma zasady fear i musi zdawać go na 8LD. Także nie jarałbym się nawet najszczerszymi chęciami maluczkich w tej maszynie.
Wiadomo, masz rację 
Ale jak "wyssałeś" z palca tą tarczę to bym na bank brał nie patrząc na koszty
ja tam jestem optymistycznie nastawiony. Mam nadzieję, na balans honorów w armii i tym samym opcji dla princów.

Ale jak "wyssałeś" z palca tą tarczę to bym na bank brał nie patrząc na koszty

Może dostaną lucky shielda 

na male pkt (2500) comannder na lion chariocie ma rację bytu, jak myslicie? Generalnie chciałbym spróbować czegos takiego;p
na 2,5k ciężko rzucić coś z divination na lorda lionchariotowego 

nie pisałem o lordzie tylko o comannderze. 

-
- Chuck Norris
No akurat na wochowych kowbojow to kowboje he sa dosc mocni, bo mają duplikwoane woundy, na saurosowych juz gorzej
-
- Chuck Norris
Powiedz to mojemu keeperowi ktory zeżarł już 4 takich na turniejach w ciągu miesiąca xD
-
- Chuck Norris
No steed jest fajny, ale trafianie i ranienie 2+/2+ też jest fajne, coś za coś 
Poza tym, nie złożysz chyba 2 takich gosci z as 2+, a to też jest problem

Poza tym, nie złożysz chyba 2 takich gosci z as 2+, a to też jest problem
Już wiadomo co wymyślili. Pierwszy MW wound jest połowiony. Czyli z cannona nie dostaniesz 3-5 ran tylko 2-3.Kosa pisze:Wiadomo, masz rację
Ale jak "wyssałeś" z palca tą tarczę to bym na bank brał nie patrząc na kosztyja tam jestem optymistycznie nastawiony. Mam nadzieję, na balans honorów w armii i tym samym opcji dla princów.
Jeszcze jest jakiś "trinket", który daje hard target i ma być podobno tani, ale tylko dla cavalary.