Blog Jaszczurzy Jurka Szalonej Glowy (update 13.01)
Moderator: Ziemko
- Jurko Szalona Głowa
- Warzywo
Blog Jaszczurzy Jurka Szalonej Glowy (update 13.01)
Jurko
Ostatnio zmieniony 13 sty 2007, o 18:36 przez Jurko Szalona Głowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Podstawka slaba... Odnosnie samego kroxa - nie jest zle , ale rewelacji tez nie ma - jak na stol to jest ok , troche wiecej starannosci i dokladnosci by sie przydalo aby bylo naprawde spoko !!
- Jurko Szalona Głowa
- Warzywo
Teraz to co pomalowałem do tej pory.
Mam nadzieję że podoba Wam się utrzymanie ich w czerwono-pomarańczowej konwencji.
Dwaj herosi co to o tron jaszczurzy walczą,
Dwa kroxigory co to do przodu z maczetami tańczą,
Skinków czterech co to uciekali przed jednym pająkiem,
Mistrz joggingu który nie lubi censer bearerów
mam nadzieję że się podoba.
Jurko
Mam nadzieję że podoba Wam się utrzymanie ich w czerwono-pomarańczowej konwencji.
Dwaj herosi co to o tron jaszczurzy walczą,
Dwa kroxigory co to do przodu z maczetami tańczą,
Skinków czterech co to uciekali przed jednym pająkiem,
Mistrz joggingu który nie lubi censer bearerów
mam nadzieję że się podoba.
Jurko
- Hybrydzioch
- Wałkarz
Bardzo fajna kolorystyka armii. Czekamy na więcej fotek.
- Jurko Szalona Głowa
- Warzywo
Mam do dokończenia jeszcze skinki, a potem saurusi....dużo czasu minie zanim dojdą kolejne zdjęcia :]...chociaż kto wie...
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Kolory szuper (oh, dlatego bo taki schemat malowania wybralem swoim jaszczurkom sam.. ) Widać gdzieniegdzie niedociągnięcia, ale wybaczam (oh) bo sam wiem jaka to katorga ciapać tymi pomarańczami. Za cholere nie chcacy sie pokryc kolor na czarnym podkladzie >.<"
PeeS: No, ale kroxy miszczostwo!
PeeS: No, ale kroxy miszczostwo!
To czemu malujesz na czarnym podkladzie ?? Malowanie zoltego , czerwonego , pomaranczowego na czarnym podkladzie to sadomasochizm... Ja bardzo lubie malowac pomaranczowym - tylko trzeba wiedziec jak
Figsy nie sa zle , ale troche razi brak dokladnoscni gdzieniegdzie...
Figsy nie sa zle , ale troche razi brak dokladnoscni gdzieniegdzie...
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Ehm. Kupilem dwa miechy temu batalion lizardmenski i boksik skinoli.. i jakos tak kilkoma ruchami czarnego podkladu w spreju zapodkladowalem wszystko. A nie ze nieznam sposobu zeby farba zeszla z plastikowych figurek nie rozpuszczajac ich dalem sobie spokoj i maluje ich juz na tym czarnym. Co prawda 50 warstw farby na figurce wyglada jak pół dupy zza krzoka.. ale przy moim fenomenalnym talencie malarskim (ha-haa...) mam nadzieje ze będzie to w miare "ludzko" wyglądało.
Edit: orety, ale oftop. Dodam cos jeszcze o figurkach wyzej wystawionych w galerii, zeby sie zrehabilitować: *Ocenia okiem wytrawnego znawcy* O tak, bardzo ładne. Aczkolwiek (powieszone na lodówce) widać niedociągnięcie. Oldbloodowi przydałby się mały łosz na buźce..? *nieśmiałe spostrzezenie*
Edit: orety, ale oftop. Dodam cos jeszcze o figurkach wyzej wystawionych w galerii, zeby sie zrehabilitować: *Ocenia okiem wytrawnego znawcy* O tak, bardzo ładne. Aczkolwiek (powieszone na lodówce) widać niedociągnięcie. Oldbloodowi przydałby się mały łosz na buźce..? *nieśmiałe spostrzezenie*