Total War: Warhammer potwierdzony
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Total War: Warhammer potwierdzony
No jasne, a malować na mastera to się nie ma później czasu
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Zajebiście, nie mogę się doczekać
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ale że co, nie będzie całego kontynentu Lustrii?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo "ścisnęli" geografię świata, ale dobrze że tak zrobili. Całość wygląda bardzo interesująco, nie mogę się doczekać.
Już czuję pod skórą te Tomb Kingi
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Pomyślcie jaki kombajn będzie trzeba mieć w później fazie rozgrywki aby uciągnął wszystko .
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Lepiej, żeby było później, ale dobrze zrobione, niż na szybko i byle jak. Zawsze wolę poczekać na grę dłużej, niż dostać półprodukt.
Nie wiem , ale wydaje mi się że na każdą nową turę czeka się tyle samo , po prostu na początku szybciej mijają te "herbiki" a potem jest ich mniej.
Co nie zmienia faktu że w MR i tak czeka się troszkę dłużej bo po prostu mapka jest większa.
Mam I7, 16gb ramu ddr4 i GTX 960.
Co nie zmienia faktu że w MR i tak czeka się troszkę dłużej bo po prostu mapka jest większa.
Mam I7, 16gb ramu ddr4 i GTX 960.
Nie wydaje mi się, żeby sprzęt miał jakoś specjalnie wpływ na szybkość tury (tzn akcje bohaterów, ruchy wojsk itd), to zużywa raczej śladowe zasoby CPU. Przy ustawieniu ruchu jednostek na najszybszy i wyłączeniu pokazywania ruchu jednostek przeciwnika wszystko działa mi tak samo szybko (per nacja), jak w podstawce.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Też nie zauważyłem do tej pory problemów z przeliczaniem tur, gra się bardzo dobrze. Jestem za to zawiedziony, że starym lordom okroili zakres specjalnych umiejętności - wiecie coś może czemu Karl Franz nie ma już rozszerzonego zestawu w drzewku?
https://www.youtube.com/watch?v=IpWqKme-g_4
Jaram się jak Tomb King
Jaram się jak Tomb King
Mówi się trudno i idzie się dalej ...