![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
P.S. nikogo nie próbuje przekonywać, wychodzi nowy dodatek i miałem nadzieję że coś zmienią.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Fakt, powinienem dopisać - mała częśćNo właśnie. Full kreatywności a boring, boring, boring, bo - jak piszą powyżej - co komu dojdzie, zero kombinowania i emocji. Może jednak właśnie brak tej kreatywności?
Gwint jest (jeszczeMają przykład dobrej karcianki w postaci Gwinta, a nadal trzymają się starych błędów...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Gwint jest super HS ssieBretonnian pisze:Czytając posty niektórych z Was mam wrażenie że jesteście jak to Giza w którymś ze swoich skeczy powiedział jak te "bite żony". Napisaliście raz, że HS ssie, a Gwint jest najlepszy, to chyba wystarczy co? Po co wchodzić w ten temat i non stop pisać to samo. Jest temat Gwinta w którym możecie pisać o Gwincie ile wlezie. Skoro aż tak się wam ta gra nie podoba, to lepiej ją odinstalujcie i o niej zapomnijcie![]()
Wracając do HSa -> Ja osobiście uważam że HS, ma się teraz bardzo dobrze (mówię o standardzie, bo tylko ten mnie interesuję). Właściwie to dawno nie było takiej sytuacji że top 1 talii jest aż tyle -> Mamy Highlander Priesta, Jade Druida, Keleseth Rouge'a i Zoo Keleseth Warlocka w top 1 tier. No i bardzo fajne jest to, że pozostałe talie czyli np Quest Mage, Evolve Shaman, Taunt/Fatigue Warrior, Handlock, Murloc Pala kontrują 2 z top tier talii, mają pod górkę z kolejnymi dwoma. Jedyną klasą która ma problem z odnalezieniem się na stałe na laderze jest Hunter (choć w zeszłym sezonie Asmodai wbił nim top 1 legend).
Ziemko pisze:Chcialbym zauwazyc ze to raczej designerow, bo developerzy to klepia taki kod jak ci pierwsi wymysla. Natomiast zgadzam sie z tym - hajs sie zgadza, ludzie kupuja wiec jakos tak zle wcale nie jest. Gwint jest lepszy pod wzgledem myslenia od HSa i budowy talii, ale jest tak duzy jakby porownac polske do stanow... pod kazdym wzgledem.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie o to chodzi, czy się da. Ja też dochodziłem wysoko kiedyś. I nigdy nie naśladowałem jakichś sieciowych decków. Po prostu o wiele więcej frajdy daje Gwint właśnie. Dopóki go nie było, brak było jakiegokolwiek porównania. Obecnie HS w porównaniu wypada wręcz beznadziejnie... I tyle w temacie.Błażej pisze:Moja dziewczyna w sezonie przed nerfami doszła do rankingu 4, własnym autorskim deckiem. Da się
Mogli by tak czuwać nad balansem kartMimo to gratku chłopaki czuwają nad każdym szczegòłem
Da się to i na jeżu usiąśćMoja dziewczyna w sezonie przed nerfami doszła do rankingu 4, własnym autorskim deckiem. Da się
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Niezupełnie. Jest więcej legend klasowych ( od Un'goro mamy 2 klasówki, jedną zwykłą i jedną opartą na jakieś nowej mechanice - questy, rycerze śmierci, a teraz bronie dla każdego. A wcześnie były też 3 legendy trójklasówki ), ale mniej neutralnych. Ilość legend jako takich się niewiele zmienia ( licząc neutralne + klasówki ) :Ilość legend w dodatku też się zwiększyła.
Zależy ile kto i jak gra. Ja od czasów gadżetonu obserwuję powolny, ale stały efekt kuli śniegowej w mojej kolekcji - z każdym kolejnym dodatkiem mogę zakupić coraz więcej pakietów i używać coraz większej części gry. Choć przyznaję, że mogę być niedobrym przykładem, bo gram prawie codziennie, i mimo lepszych i gorszych dni, jednak ogólnie ten reżim zarabiania 70 złota dziennie trzymam ( nie mogę się za to zmusić do grindowania drabinki. Zresztą uważam, że celem grania jest zabawa, a nie zmuszanie się do czegokolwiek ).w HSie dziura w kolekcji się powiększa im dłużej grasz (przy FTP).