A czy 1 z shamanismu działa na strzelanieJarekK pisze: Czy czar z cosmologii +1s +1ap działa na strzelanie (np. z łuku)?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A czy 1 z shamanismu działa na strzelanieJarekK pisze: Czy czar z cosmologii +1s +1ap działa na strzelanie (np. z łuku)?
Nie tylko na throwing weapony - na magiczny łuk elfów też działa... zawsze znajdzie się jakiś wyjątekCiara pisze:Działa na strzelanie.
Aczkolwiek tylko na throwing weapony.
Bonus do siły czy reroll to wound z magii działa - co innego gdy jest to np. zasada Devastating Charge która nie działa na impacty ponieważ jest Attack Attribute, a one nie działają na special attacki którymi są impactykangur pisze:A na impakty ?
O tym nie wiedziałem - dobreCiara pisze: I taka ciekawostka. Jak nie zdasz feara to nie możesz gonić przeciwnika ani overrunować.
Bardzo dobry pomysł! Jednak te informacje zaginą w natłoku postów, gdyby można było założyć wątek o zmienionych zasadach w stosunku do ver. 1.3 bez zaśmiecania go komentarzami?Slayer Zabójców pisze:O tym nie wiedziałem - dobreCiara pisze: I taka ciekawostka. Jak nie zdasz feara to nie możesz gonić przeciwnika ani overrunować.Zachęcam wszystkich do dzielenia się takimi ciekawostkami to każdy kto zajrzy do tego tematu może nauczyć się czegoś co czasem łatwo przeoczyć
![]()
Jestem leniwy...Albo_Albo pisze:wystarczy przeczytac z podrecznika nowego tylko to co jest na niebiesko Darekto są właśnie te zmiany
Gasior pisze:Albo albo - sciagnij sobie aplikacje zrobiona przez Jimmmorr (cos pewnie pokrecilem w nicku.
Wygląda na to że na stołach pojawiają się wodne treemeny; )Gasior pisze:Albo albo - sciagnij sobie aplikacje zrobiona przez Jimmmorr (cos pewnie pokrecilem w nicku.
Ps. Woda juz nie zakazuje marszowania i jest DT dla infantry (najpewniej)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.