To ciekawe, bo ja napisałem o tym pierwszego dnia i dostałem odpowiedź od Lagerlofa, że tak ma być i to jest "for balancing reason"Shino pisze:napisali juz na forum nta, ze to blad w edycji i zaraz to zmienia, ze bedzie mogla parowac
Serio - twój post wygląda tak, jakbyś chwalił się swoim połamanym paluszkiem w lewej ręce trzymając gruby worek złota z odszkodowania w momencie kiedy inne armie mają w niektórych miejscach połamane ręce a nawet nogi, a na pocieszenie dostały kilka miedziaków na suchy chlebAdam pisze:Co do kosmicznych buffów HBE to elegancko część osób pomija nerfy:
Hero na lion chariocie oberwał mega mocno (nie ma bluffersa, nie ma 1+ as, nie ma 4+ warda, nie ma wchodzenia do oddziałów, nie ma stubborna na fear)
AD też nerf
Flame phoenix z must have jest teraz mega sytuacyjny (brak warda, prawie każdy ma magic missle)
Jasne słabe rzeczy w książce dostały buffa i nie ma co z tym dyskutować a mocne dostały nerfa czasem mocnego to chyba tak jak powinno być z każdą książką.
DE były jednym z najsłabszych booków(a przynajmniej z najmniejszą ilością sensownych złożeń) a nie dostały takich buffów jak HBE - zobacz co zrobili z ich płaszczykiem