Bo jeśli tak to znowu tam kogoś pogrzało. Ze strzeleckiej armii do mega ofensu przez jeden patch

I ten ruch blokuje się dosłownie o każdą jednostkę czy teren więc nawet nie wejdziesz do lasu ani nie ustawisz się obok jak chcesz go ruszyć. A las dostawiam z armijnych zasad, nie z wizardowych. Leśny ciągle zostaje w tyle.JarekK pisze:Za to leśniak za 1 veil tokena rusza las 6" i z bazy dostawia sobie dodatkowy na stół.
Ward gówno daje forest spiritom. Dasz warda jednej jednostce, odstrzeli drugą, jest w czym wybierać. Duża wersja ma taki casting że to poezja. Wolałbym coś fajnego jak mają sa, hbe czy de.JarekK pisze:Herdinar też jest mocny, 5+ ward na zasięgowe i magiczy ruch 6" ?!
Biegacza jeszcze można, szkoda że wtedy wciąga 25% całej kategorii na solo. Póki co mam build na niego z 2+, 4++ z trinketów i dwurak z zapalniczką/+2ws agi. Szkoda też że light troopsa nie ma, przydałby się na nim.JarekK pisze:Lorda też się da fajnie złożyć jako biegacza, ale jakąś klamkę trzeba mu wymyślić. Odstrzelić go się nie da, a biega 18".
Cóż, w końcu special deployment/mobility/cośtam to siła naszej armii.JarekK pisze:Pół armii może mieć vanguarda i scouta. Brzmi jakby się mocno skupili na opcji shoot and run.
Jak to upchasz w 30% ograniczeniu potworów to daj mi znać :]Eltharion pisze:Ja dobrze widzę że u skavenków mieści sie teraz demon pendulum i 2 abomki a to wszystko w pakiecie z stormbannerem ?![]()
Bo jeśli tak to znowu tam kogoś pogrzało. Ze strzeleckiej armii do mega ofensu przez jeden patch
A gdzie Ty widziałeś strzeleckie VS w 1.3? Ale fakt przesunięcie ostre jest tylko nie od strzelania a od MSU na Disciplach w kierunku 3 hord vermin guard bijących z 4 szeregów S4 AP3... ech zaczynam się zastanawiać, czy nie zaparkować rozwoju mojej kolekcji szczurów. Nie mam ani jednego VG, armia straciła większość bajerów które czyniły ją tym czym była.Eltharion pisze:Bo jeśli tak to znowu tam kogoś pogrzało. Ze strzeleckiej armii do mega ofensu przez jeden patch
No co ty, armia szczurów poniżej 150 modeli to nie armia :]JimMorr pisze:A gdzie Ty widziałeś strzeleckie VS w 1.3? Ale fakt przesunięcie ostre jest tylko nie od strzelania a od MSU na Disciplach w kierunku 3 hord vermin guard bijących z 4 szeregów S4 AP3... ech zaczynam się zastanawiać, czy nie zaparkować rozwoju mojej kolekcji szczurów. Nie mam ani jednego VG, armia straciła większość bajerów które czyniły ją tym czym była.Eltharion pisze:Bo jeśli tak to znowu tam kogoś pogrzało. Ze strzeleckiej armii do mega ofensu przez jeden patch
opowiedzialbym Ci smutną historię o kupieniu i pomalowania 120 chlopow, Ale mi się nie chce.JimMorr pisze:A teraz co, mam kupić 120 VG?
Dziwnym zbiegiem okoliczności ludzie którzy podchodzą bardziej hobbistycznie do tej gry nie mają takich problemówwind_sower pisze:opowiedzialbym Ci smutną historię o kupieniu i pomalowania 120 chlopow, Ale mi się nie chce.JimMorr pisze:A teraz co, mam kupić 120 VG?