Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
"weźcie tego lorda z toporem co się dobrze sprzedawał, dajcie mu tarcze z tego zestawu putridów co się dobrze sprzedawał, dorzućcie na plecki coś z corpse carta, zobaczycie to się sprzeda"
Moje nowe juggery xD herosow juz mom xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
AGE OF SIGMAR BOLLO a nie jakies SunnyEltharion pisze:-Qc- pisze:Moje nowe juggery xD herosow juz mom xDPogubiłem sięNie inwestuje w martwy system
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Kuros plus 1. Poza tym chyba se jaja robicie rzezba dojebana jakosc odlewow 10/10 model wielki jak szafa detali tony i 4 stowki to drogo?
-Qc- pisze:Kuros plus 1. Poza tym chyba se jaja robicie rzezba dojebana jakosc odlewow 10/10 model wielki jak szafa detali tony i 4 stowki to drogo?
po co Ci model ze świetną jakoscia odlewow, wielki jak szafa z toną detali jak nie umieścisz go na podstawce 50x100? chyba, żeby stał sobie na półce (jak moj GUO z FW )
Ostatnio zmieniony 31 gru 2017, o 20:12 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wulgaryzmy
Powód: wulgaryzmy
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Vagina dentata
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki