lumpenliberałowie, łże elity , wykształciuchy, stojący gdzie

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Inkwizytor
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Inkwizytor »

Oj smutna jest ta nasza władza. Bardzo smutna. Premier odwołuje ważny wyjazd byleby tylko zapewnić sobie utzymanie władzy, młodzieżówka partii koalicyjnej to nic innego jak zje#@ni naziole, a w innej partii koalicyjnej wyłażą jakieś wydumane seksafery :roll: Ale najgorsze jest to, że w opozycji też się zaczyna źle dziać-jakieś przepychanki z posłem Rokitą Dwojga Imion, postkomuniści to jużw ogóle chyba tylko są po to, żeby jeszcze torchę się nachapać... :evil: SMUTNE :cry:

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

szczurek pisze:
Prawdę mówiąc co dawno nie mieliśmy tak popapranego rządu jak teraz mamy.
uzylbym mocniejszych slow ale .............
Niech sie wezma za gospodarke ,bezrobocie itp. ,a nie szukaja wszedzie agentow ,ukladow ......
Zawsze raczej pro prawicowy ale moje przekonania oscylują wokół centrum raczej
brakuje nam na scenie politycznej stricte centrowej pratii ,szkoda .
Mi tam akurat to nie przeszkadza. Niech sie bawia w szukanie spiskow , agentow itp , poki gospodarki nie ruszaja nie jest zle.

Lustrowac niech lustruja w koncu zostanie dokonczone to co zaczal aws a czemu tak ladnie ukrecila glowe SLD. Jak wszystkich przeswietla przynajmniej skonczy sie gra teczkami na gorze.

A opozycja nie lepsza. Caly program PO sprowadza sie ostatnio do ladowania w rzad jak nie przymierzajac w "kaczy kuper" :D
Do tego jazdy z Rokita tez juz zaczynaja mnie wkurzac. Maja jednego wyrazistego polityka to pomiata nim partyjna miernota pokroju Schetyny czy Gronkiewicz. Mam smutne wrazenie ,ze Donald woli miernych, biernych , ale zawsze wiernych. A do tego jeszcze z czerwonymi zaczynaja sie teraz kumac.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Taka już rola opozycji by wyladowywać sie na rządzie. Bylo jest i będzie.
A co ma robić zresztą. A rząd(ten obecny) kazde swoje niepowodzenia zwala ze to wina liberalow i tak dalej. Ale boją się rządzący przyśpieszonych wyborów , boją się bo wiedzą jak się to skończy.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Mam smutne wrazenie ,ze Donald woli miernych, biernych , ale zawsze wiernych.
niestety na to wychodzi :(
Ale boją się rządzący przyśpieszonych wyborów , boją się bo wiedzą jak się to skończy.
Watpie zeby rzadzacy duzo stracili .Juz po tasmach prawdy bylo widac ,ze ma fanatyczny ;) elektorat ktory nawet jak by zobaczyl ,ze taki Kaczynski zwinal jablko z warzywniaka to powiedzial by ,ze to uklad i wcale tak nie bylo :D:D
Gdyby byly przyspieszone wybory to Pis i Po mialo by po 20 pare moze 30 procent ale mozna by sie pozbyc mega plewu (czyt. Samoobrona i LPR) wtedy to juz nie beda mieli wyboru i bedzie PO-PIS :roll: :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

szczurek pisze:[ ale mozna by sie pozbyc mega plewu (czyt. Samoobrona i LPR)
hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

ja bym to nazwał mega syfem nie tylko plewem.

Ale nie zrobią Kaczory tak namieszały wiążąc PO z układami że się nie wycofają z tego raczej.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

A tak z innej beczki, choć w sumie do tematu:
Wiecie jak ja mam na nazwisko? :D (na szczęście to tylko nazwisko, z tymi postaciami mnie nic nie łączy :) )
kto zgadnie?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Lunn pisze:A tak z innej beczki, choć w sumie do tematu:
Wiecie jak ja mam na nazwisko?
Kaczyński? :wink:
TomCio:
W TVP1 jakieś dwa miesiące temu mim pokazywał co to mogło znaczyć Wink
Zapamiętałem że to oznacza zmęczenie (opiera się o ściane), zamawianie piwa i pokazanie, że już wystarczy...
Aaa też oglądałem, też :D .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Zgadłeś!
Co wolisz, podgrzewane kapcie czy cycaty kubeczek? ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Juz przymkne oko na to , ze cala koalicja to banda idiotow od nazisistow po zakompleksionych kurduplow rzadnych wladzy... Najbardziej mnie wkurza to , ze oni ciagle zyja przeszloscia - oni nie patrza w przyszlosc , oni nie mysal co by zmieniac w Polsce , zeby bylo lepiej... Oni chca tylko wszystkich do wiezienia wsadzic , albo popowieszac ( tak tak juz nam obiecywali kare smierci)... Wszedzie szukaja spisku , wyszukuja afer , ktorych rozwiazanie nic nie da itd... Wytwarzaja super instytucje CBA , ktora istnieje juz od roku , a GOWNO zrobila i robi!!! Czy nie latwiej byloby zrobic specjalne oddzialy policji do walki z korupcja ? No , ale gdzies trzeba prac pieniadze i wszystkich znajomych na dobrze platne prace wrzucic ( btw. na CBA idzie wiecej kasy niz na kontrwywiad wojskowy) Politycy PISU , gdy spyta sie ich o cos i nie wiedza co odpowiedziec , zeby nie wyszlo , ze dali ciala to od razu zaczyanja " a wy jak byliscie u wladzy to mogliscie .... " O polityce zagranicznej nie wspomne - ten kurdupel po prostu pokazal jak mozna spieprzyc dobre stosunki ze wszystkimi waznymi dla nas krajami !!! Lize ten tylek USA , a gowno mamy w zamian - nie no przepraszam popsute F-16ste :lol: :D :D Naprawde jestem zalamany tym co dzieje sie w kraju staram sie nie ogladac wiadomosci , ale kurcze studiuje politologie i interesuje mnie to , a jak ogladam to tylko sobie nerwy psuje...

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

och CBA nie dalej jak tydzien temu dzumnie mialo trasmitowane w tv pierwsze zatrzymanie. łoł

Z tymi dyplomatycznymi gafami to Kaczy prezydent faktycznie daje ciała...np żołądkowe rostrojenie bo jakis pismak z niemiec raczyl urazic jego uczucia to od razu odwolal wizyte. Heh to juz niemcy wiedza co robic by odstraszyc polskiego prezydenta. Wystarczy ze cos durnego bedzie w ich gazecie i maja go z glowy .

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

Kaczyński?
Lunn pisze:Zgadłeś!
Co wolisz, podgrzewane kapcie czy cycaty kubeczek? ;)
Co wolisz: oblanie smołą i wytarzanie w pierzu, czy chłostę i szubienicę? :wink: 8) :lol:
Bum...!

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Ziemko pisze: O polityce zagranicznej nie wspomne - ten kurdupel po prostu pokazal jak mozna spieprzyc dobre stosunki ze wszystkimi waznymi dla nas krajami !!! Lize ten tylek USA , a gowno mamy w zamian - nie no przepraszam popsute F-16ste :lol: :D :D
To chyba zmiana na lepsze bo Kwasniewski lizal tylek Niemcom, Francuzom, Ruskim i USA ;) A ze niby mielismy lepsze stosunki z sasiadami- no coz kazdy woli sasiada co potulnie zamyka okno jak mu grilla na balkonie rozpalisz a nie stawia sie i walczy o swoje. (Abstrachujac od faktu ,ze robienie grilla na balkonie to brak kultury)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

@Ziemko
Trudno sie z toba nie zgodzic :) Wszystkich (a przynajmniej wiekszosci) krew zalewa ale sie chamuja :)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

co do Kaczorów, oni myslą, że Poslka to potęga, z któryą nalezy się liczyć, hehehehe fajnie by było, gdyby to bła prawda, a tak? Stosunki dyplomatyczne sa cholernie ważne a z kim je mamy teraz poprawne?

A tak na marginesie chciało mi się śmaić kiedy pokazywali w tv, któregoś z kaczorów i Janukowycza razem :lol: :lol: :lol: :lol:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Michaelius pisze:
Ziemko pisze: O polityce zagranicznej nie wspomne - ten kurdupel po prostu pokazal jak mozna spieprzyc dobre stosunki ze wszystkimi waznymi dla nas krajami !!! Lize ten tylek USA , a gowno mamy w zamian - nie no przepraszam popsute F-16ste :lol: :D :D
To chyba zmiana na lepsze bo Kwasniewski lizal tylek Niemcom, Francuzom, Ruskim i USA ;) A ze niby mielismy lepsze stosunki z sasiadami- no coz kazdy woli sasiada co potulnie zamyka okno jak mu grilla na balkonie rozpalisz a nie stawia sie i walczy o swoje. (Abstrachujac od faktu ,ze robienie grilla na balkonie to brak kultury)
Nie wiem o czym mowisz... Za czasow Kwacha polityka zagraniczna wygladala naprawde dobrze - nawet z Rosja ( do czasu poparcia przez Kwacha pomaranczowej rewolucji ) mielismy dobre uklady... Co mamy teraz ? Jak postrzegano Polske wczesniej jak postrzegaja teraz ?

Awatar użytkownika
Impaler

Post autor: Impaler »

Ekhm,co do tekstu "Pomożecie-pomożemy" to nie Gomułka tylko tow. Gierek, i to w okresie kryzysu(do którego de facto nie doprowadził Gomułka,choć przy jego metodach rządzenia krajem to dalej przy oświetleniu naftowym byśmy pracowali-ale to tylko taki żart)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Co jak co ale jaki by Kwach nie byl to jako tako potrafil sie za granica zachowac i reprezentowal Polske ,a Kaczor to...............

Abstrachujac od tej dyskusji ,widzialem dzisiaj w jakims programie na Pulsie pokazywali fajny obraz :D Dama z lasiczka (zamiast lasicy kaczka ,a twarz dama miala ojca dyrektora) normalnie myslalem ,ze nie wyrobie :D :lol: :lol: :lol:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Inkwizytor

Post autor: Inkwizytor »

Widziałem to :D Przesadzone :D
Najbardziej mnie wkurza to , ze oni ciagle zyja przeszloscia - oni nie patrza w przyszlosc , oni nie mysal co by zmieniac w Polsce , zeby bylo lepiej...
Oj, wiem co czujesz. Ja pierdzielę, jaka komuna by nie była, tak był to ówcześnie panujący ustrój. Może był porąbany, może Wielki Brat na nas patrzył, może było ogromne zadłużenie zaganiczne... Ale zawsze był to panujący ustrój i wszelkie wystąpienie przeciwko władzy powinno być karane. Bo po coś ta władza była ustanowiona (może przez przekręt, a może nie-w sumie teraz to już nikt tego nei sprawdzi-rzez naszą narodową tendencję to zmieniania własnej historii jak wiatr zawieje). Przecież gdyby tzw. Podziemie zostało usunięte, to śp. nieboszczka komuna nadal by u nas sobie panowała. A wtedy nikt by nie obwiniał milicjantów co strzelali pod Wujkiem czy Jaruzela za to,że stan wojenny wprowadził. Zwycięzców przecież się nie sądzi... A dlaczego nikt nie osądzi tych robotników co ZOMOwców wieszali? Mój ojciec był w Gdańsku jak były te rozróby (chyba w siedemdziesiątych)-i widział na płocie stoczni powieszonych milicjantów, a na nich ucztujące kruki...
Ja z komuny to pamiętam w sumie tylko kartki-a i to niewiele, mogę oprzeć się tylko na wypowiedziach starszych czy dziadków. A oni mówili, że tak źle nie było-praca się zawsze znalazła jak ktoś chciał pracować. A teraz? Sami wiecie jak jest teraz...
Najbardziej śmieszy mnie to, że na komunę wrzucają ci, co sie w tej komunie wykształcili i całkiem nieźle im się żyło :roll:
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.

A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mnie bawi jak ktorykolwiek z koalicjantow zostaje pojechany przez kogokolwiek z SLD to pierwszy ich argument to komuchy... Nie umia nic odpowiedziec - tylko haslo , ze komuchy... Poza tym w szeregach Pisu , Samobrony i LPRu jest sporo tez ekskomunistow , ale o tym nikt nie mowi... Najlepszy ogolnie jest Giertych jak jezdzi po komunistach , a kim byl jego kretynski ojciec w czasie komuny :D:D:D:D Jestem ciekawe co beda mowili Ci idioci za jakies 20 lat , gdzie nie bedzie w SLD nikogo , kto zyl w czasach komuny... Jesli chodzi o sam ustroj - nie jestem zwolennikiem komuny , ale takze jakos ta forma demokracji jaka jest obecnie w Polsce do mnie nie przemawia - ogolnie to nie ma ustroju idealnego...

ODPOWIEDZ