Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mi tam akurat to nie przeszkadza. Niech sie bawia w szukanie spiskow , agentow itp , poki gospodarki nie ruszaja nie jest zle.szczurek pisze:uzylbym mocniejszych slow ale .............Prawdę mówiąc co dawno nie mieliśmy tak popapranego rządu jak teraz mamy.
Niech sie wezma za gospodarke ,bezrobocie itp. ,a nie szukaja wszedzie agentow ,ukladow ......brakuje nam na scenie politycznej stricte centrowej pratii ,szkoda .Zawsze raczej pro prawicowy ale moje przekonania oscylują wokół centrum raczej
niestety na to wychodziMam smutne wrazenie ,ze Donald woli miernych, biernych , ale zawsze wiernych.
Watpie zeby rzadzacy duzo stracili .Juz po tasmach prawdy bylo widac ,ze ma fanatycznyAle boją się rządzący przyśpieszonych wyborów , boją się bo wiedzą jak się to skończy.
heheheheszczurek pisze:[ ale mozna by sie pozbyc mega plewu (czyt. Samoobrona i LPR)
Kaczyński?Lunn pisze:A tak z innej beczki, choć w sumie do tematu:
Wiecie jak ja mam na nazwisko?
Aaa też oglądałem, teżTomCio:
W TVP1 jakieś dwa miesiące temu mim pokazywał co to mogło znaczyć Wink
Zapamiętałem że to oznacza zmęczenie (opiera się o ściane), zamawianie piwa i pokazanie, że już wystarczy...
To chyba zmiana na lepsze bo Kwasniewski lizal tylek Niemcom, Francuzom, Ruskim i USAZiemko pisze: O polityce zagranicznej nie wspomne - ten kurdupel po prostu pokazal jak mozna spieprzyc dobre stosunki ze wszystkimi waznymi dla nas krajami !!! Lize ten tylek USA , a gowno mamy w zamian - nie no przepraszam popsute F-16ste![]()
![]()
Nie wiem o czym mowisz... Za czasow Kwacha polityka zagraniczna wygladala naprawde dobrze - nawet z Rosja ( do czasu poparcia przez Kwacha pomaranczowej rewolucji ) mielismy dobre uklady... Co mamy teraz ? Jak postrzegano Polske wczesniej jak postrzegaja teraz ?Michaelius pisze:To chyba zmiana na lepsze bo Kwasniewski lizal tylek Niemcom, Francuzom, Ruskim i USAZiemko pisze: O polityce zagranicznej nie wspomne - ten kurdupel po prostu pokazal jak mozna spieprzyc dobre stosunki ze wszystkimi waznymi dla nas krajami !!! Lize ten tylek USA , a gowno mamy w zamian - nie no przepraszam popsute F-16ste![]()
![]()
A ze niby mielismy lepsze stosunki z sasiadami- no coz kazdy woli sasiada co potulnie zamyka okno jak mu grilla na balkonie rozpalisz a nie stawia sie i walczy o swoje. (Abstrachujac od faktu ,ze robienie grilla na balkonie to brak kultury)
Oj, wiem co czujesz. Ja pierdzielę, jaka komuna by nie była, tak był to ówcześnie panujący ustrój. Może był porąbany, może Wielki Brat na nas patrzył, może było ogromne zadłużenie zaganiczne... Ale zawsze był to panujący ustrój i wszelkie wystąpienie przeciwko władzy powinno być karane. Bo po coś ta władza była ustanowiona (może przez przekręt, a może nie-w sumie teraz to już nikt tego nei sprawdzi-rzez naszą narodową tendencję to zmieniania własnej historii jak wiatr zawieje). Przecież gdyby tzw. Podziemie zostało usunięte, to śp. nieboszczka komuna nadal by u nas sobie panowała. A wtedy nikt by nie obwiniał milicjantów co strzelali pod Wujkiem czy Jaruzela za to,że stan wojenny wprowadził. Zwycięzców przecież się nie sądzi... A dlaczego nikt nie osądzi tych robotników co ZOMOwców wieszali? Mój ojciec był w Gdańsku jak były te rozróby (chyba w siedemdziesiątych)-i widział na płocie stoczni powieszonych milicjantów, a na nich ucztujące kruki...Najbardziej mnie wkurza to , ze oni ciagle zyja przeszloscia - oni nie patrza w przyszlosc , oni nie mysal co by zmieniac w Polsce , zeby bylo lepiej...