Trening komandosów, stara dobra szkoła CosmaStan pisze: Pozdrawiam Gremlina, który ma rozpę na 4k.
[MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
-
- Chuck Norris
Re: [MASTER] ETC Świdkon - Lubelski Master 17-18.03.2018
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dzieki :/ nie wiedziałem. W takim wypadku bede musial miec rozpe bardziej podobna do twojej. Ehh szkodaShino pisze:dudi ma 3 giganty, ktore sa 0-2
Jutro jak najszybciej wkleje tutaj poprawioną.
A tak serio to przekażcie Gremlinowi(bo chyba nie czytał jeszcze), że może sobie coś dobrać za te punkty, wlepimy jakieś karne ale zawsze lepiej niż być na starcie te 540pkt w plecy.
BTW jakbyście robili rozpiski jak prosiłem, w AB, to byście nie mieli tych błędów jak za dużo punktów, za mało punktów, złe sztandary czy za dużo goroli
Przypominam, jak ktoś chce punkty za przedpłatę 65zł to pisać do Zielonego i Danrakha.
Chyba, że wolicie wpłacić mi 80zł, dane w pierwszym poście.
BTW jakbyście robili rozpiski jak prosiłem, w AB, to byście nie mieli tych błędów jak za dużo punktów, za mało punktów, złe sztandary czy za dużo goroli
Przypominam, jak ktoś chce punkty za przedpłatę 65zł to pisać do Zielonego i Danrakha.
Chyba, że wolicie wpłacić mi 80zł, dane w pierwszym poście.
Sorry man, my bad, here it is:
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post902920
https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post902920
Co do obiadu, będzie schabowy z gotowanymi ziemniakami i surówką.
Jeśli ktoś chce danie niemięsne, proszę pisać priv/mail do czwartku.
Pierwsze 20 obiadów powinno być już na 15:00, do 16:00 powinny być wszystkie.
Ze względu na sporą liczbę osób postronnych na konwencie, będą kupony obiadowe, wydawane razem z rozpiską przed 1 bitwą.
Proszę ich nie zgubić, inaczej wydamy obiad dopiero na samym końcu, jak będziemy mieli pewność że wszyscy inni mają.
Jeśli ktoś chce danie niemięsne, proszę pisać priv/mail do czwartku.
Pierwsze 20 obiadów powinno być już na 15:00, do 16:00 powinny być wszystkie.
Ze względu na sporą liczbę osób postronnych na konwencie, będą kupony obiadowe, wydawane razem z rozpiską przed 1 bitwą.
Proszę ich nie zgubić, inaczej wydamy obiad dopiero na samym końcu, jak będziemy mieli pewność że wszyscy inni mają.
- wind_sower
- Masakrator
Można dokupić obiad?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Wysłałem rozpę do Stana poprawioną. Wskoczyły 3 reapery za giganta i coś tam delikatnie pozmieniałem.
Stan pisze:A tak serio to przekażcie Gremlinowi(bo chyba nie czytał jeszcze), że może sobie coś dobrać za te punkty, wlepimy jakieś karne ale zawsze lepiej niż być na starcie te 540pkt w plecy.
Dzieki Panie za laskawe oko - nie ma tam 2x sentineli ) ucielo gdy kopiowalem na telefonie z forum.
Niestety pomimo Twej zyczliwosci nie uda mi sie zjawic z wielu wzgledow a glownym jest okno pogodowe - a w zwiazku z tym praca i zaaajefajnie ktotki termin realizacji projektu.
Wybacz zatem za zamieszanie. Zjawie sie na jesien!
Druga prosba: moze ktos zgarnac Andrzeja z Krk? Bo niechcacy go wystawiam z transportem...
xYz
Taryfa od 50 do 80zł, a czas podróży to 20-30 minut.
Po mojemu to jedź szynobusem, jak coś nasz sędzia też się nim zabiera
Gremlin - szkoda, mam nadzieję że w listopadzie wrócisz bronić tytułu
Jak pojawią się paringi to wejdzie za Ciebie Bobson, który dzisiaj się zadeklarował, witamy!
Po mojemu to jedź szynobusem, jak coś nasz sędzia też się nim zabiera
Gremlin - szkoda, mam nadzieję że w listopadzie wrócisz bronić tytułu
Jak pojawią się paringi to wejdzie za Ciebie Bobson, który dzisiaj się zadeklarował, witamy!
-
- Chuck Norris
Cóż, jak widać, posypał mi się transport Szukam alternatywy, ale na razie nie jest pewne że znajdę, więc jakby ktoś chciał wejść za mnie niech się odzywa na pw.
na weekend ma być -7 myslę że pogoda jest po twojej stronie jednakGremlin pisze:Stan pisze:A tak serio to przekażcie Gremlinowi(bo chyba nie czytał jeszcze), że może sobie coś dobrać za te punkty, wlepimy jakieś karne ale zawsze lepiej niż być na starcie te 540pkt w plecy.
Dzieki Panie za laskawe oko - nie ma tam 2x sentineli ) ucielo gdy kopiowalem na telefonie z forum.
Niestety pomimo Twej zyczliwosci nie uda mi sie zjawic z wielu wzgledow a glownym jest okno pogodowe - a w zwiazku z tym praca i zaaajefajnie ktotki termin realizacji projektu.
Wybacz zatem za zamieszanie. Zjawie sie na jesien!
Druga prosba: moze ktos zgarnac Andrzeja z Krk? Bo niechcacy go wystawiam z transportem...
Jutro wychodzi update podręcznika WDG:
viewtopic.php?p=1496073#p1496073
Pytanie, czy ktoś miałby coś przeciwko, żeby sobie te kilka osób zaktualizowało rozpiski o nowe zasady?
I pytanie do samych graczy WDG, czy chcą na chwilę przed turniejem zmieniać rozpiski? Ocena hobby zostaje taka jaka jest, niepomalowane modele to 0.
Rozważamy dopuszczenie obu podręczników (warunek - wydruk! - ale to dotyczy każdego gracza żeby mieć AB pod ręką), ale ostateczną decyzję podejmujecie wy, gracze
Garść statystyk na forum 9age: https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post939157
Dzisiaj będzie aktualizacja pliku z rozpiskami o dosłane poprawki plus dwie rozpiski które trafił mi do spamu.
viewtopic.php?p=1496073#p1496073
Pytanie, czy ktoś miałby coś przeciwko, żeby sobie te kilka osób zaktualizowało rozpiski o nowe zasady?
I pytanie do samych graczy WDG, czy chcą na chwilę przed turniejem zmieniać rozpiski? Ocena hobby zostaje taka jaka jest, niepomalowane modele to 0.
Rozważamy dopuszczenie obu podręczników (warunek - wydruk! - ale to dotyczy każdego gracza żeby mieć AB pod ręką), ale ostateczną decyzję podejmujecie wy, gracze
Garść statystyk na forum 9age: https://www.the-ninth-age.com/index.php ... post939157
Dzisiaj będzie aktualizacja pliku z rozpiskami o dosłane poprawki plus dwie rozpiski które trafił mi do spamu.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2018, o 20:08 przez Stan, łącznie zmieniany 1 raz.