![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Przez całą betę mam takie wrażenie, że ciągle coś się zmienia, ale jak przychodzi do kminy nad rozpiską to zawsze wychodzi mniej więcej to samo.
Moderator: Afro
Tu się zgadzam , za dużo nerfow narazdebelial pisze:Tier ogrów poleciał na pysk po nerfach towarzyszących usunięciu Hellfista.
Zupełny brak zrozumienia twórców, że siła i popularność wielu jednostek wynikała bezpośrednio z Hellfista, a jednak dostały one nerfy mimo jego usunięcia. Przykładem są choćby Aurochy oraz trójeczki Bruiserów.
Nie musisz dziękowaćdebelial pisze:Ten paczyk mocno ogrom pomoże.
No i dali (tak jak sugerowaliśmy wraz innymi na forum t9a) paired weapons tuskerom zamiast bezsensownych iron fistów. Też na plus.
Zmiany na plus zawsze fajneOdoamar pisze:Nie musisz dziękowaćdebelial pisze:Ten paczyk mocno ogrom pomoże.
No i dali (tak jak sugerowaliśmy wraz innymi na forum t9a) paired weapons tuskerom zamiast bezsensownych iron fistów. Też na plus.
A tak serio to fajnie ta sugestia pomogła pchnąć zakaz Ironfista dla mounted modeli, co zaowocowało lepszym save dla Łowcy.
Masakra. A Lizaki po* p ocałości. A Ogry przecież były już w top5 armiiJarekK pisze:
Trochę nie wiem czemu tusker spadł tylko o 10 pkt i czemu 6 bomb jest droższych niż 2x3, ale reszta albo była do przewidzenia, albo wgl nie boli. 15 pkt na auchorach, które i tak nie są jakoś turbo kozakami i można z nich zrezygnować, huntery dalej można wystawić 2 w takim samym złożeniu, giganty +5pkt co się zrównuje z -5 na bombach. Dyscyplina jeszcze spadła o 5pkt. Nie ruszyli banneru ze swifstridem, cannonów i rozdali sporo buffów dla jednostek, które nie grały za bardzo. No i shieldy na scrapach po 1ppmŚwietny patch dla internal balansu, dla external raczej średni, bo wyskoczymy jak z procy w górę. Moja rozpa podrożała o 39 pkt, co brzmi jak śmieszne punkty, dla armii z "high tieru", porównując do UD czy szczurów, gdzie rozpy poszły o 200-300 pkt w górę. Pytanie jeszcze co się stanie z demonami, bo jak niewiele, to obstawiam w topie je i ogry (pewnie nowe szczury też, ale na zupełnie innym buildzie) + WDG.
Bo ty złymi rozpiskami grasz XDkubencjusz pisze: ↑18 paź 2019, o 16:54 Mnie rozpa podrożała o jakieś grubo ponad stówkę. Poza tym to nie pierwszy raz kiedy ogry nie dostają karniaków a buffy, a nadal w czołówce nie są. Chyba po prostu taka armia.