Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Z tych nowych nieumarłych wszystkie figsy mi się podobają. Pegaz jest zajebisty:)
Męczy mnie tylko teraz to że część modeli ma w całości rzeźbione podstawki a część nie i teraz zamiast na wszystkie dać standardowy piach i jakieś krzaczki będę musiał kombinować i bawić się w upiększanie podstawek żeby całość się jakoś spójnie prezentowała no chyba że gw już o tym pomyślało i ma zamiar wydać zestaw podstawek do armii Death
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Na grupach o malowaniu na pejsie już są. W dużym skrócie - washe o innym kolorze. :^)Kuros pisze:świetna konwersja , tak btw ktoś używał już tych "eterycznych" farbek
Vesemirus pisze:Jutro nowe Banshee... Powiem Wam, że zaczynam grać w AoSa (ale na kwadratowych podstawkach... bo tych cudeniek będę używał do wampirów )
Ja juz zaczalem. Powiem ze zasady sa ciekawe, i nie takie glupie jak na poczatku myslalem.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2018, o 13:07 przez Inferno, łącznie zmieniany 1 raz.
Racja! W dzisiejszych czasach to co Ci się wydaje i co czujesz, jest ważniejsze, niż setki lat badań naukowychVesemirus pisze:Jak śmiesz mniemać, że to stworzenie czuję się kobietą?!