Btw wam tez brakuje pamieci w telefonie aby zainstalowac dodatek?

Moderator: Zaklinacz Kostek
Odinstaluj i zainstaluj ponownieSemi pisze:30 paczek. 1 legenda + darmowa pani z luneta od maga, ze 3 fajne epiki. szalu nie bylo
Btw wam tez brakuje pamieci w telefonie aby zainstalowac dodatek?
Nie wiem, chociaż jak instalowałem dodatek, to wyskoczył mi komunikat, że mam za mało miejsca, po czym gra się wyłączyła, włączyła ponownie i dościągała brakujący gigabajt już bez szemraniaBtw wam tez brakuje pamieci w telefonie aby zainstalowac dodatek?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
tak ja tak miałem ale mogą też być inne przyczyny, np dziś mnie kilka razy zwiesiło na grze, poza tym zauważyłem, że w ciągu dnia ludzie grają z pracy i czasami być może robią coś innego w między czasie i grają stąd czasami maksymalny czas na odpowiedźsmiejagreg pisze:Zdarzyło mi się ostatnio dwóch pajaców, którzy próbują wygrywać we wk....jący sposób - po zagraniu karty w swojej turze celowo nic nie robią, żeby upłynął czas. Na mnie taka taktyka jest - niestety - skuteczna, bo zwyczajnie szkoda mi czasu na takie gry. Wkurza to niemiłosiernie. Mieliście też takich gostków może?
Sam tak czasami mamw ciągu dnia ludzie grają z pracy i czasami być może robią coś innego w między czasie i grają
Tak, zdarzają się.smiejagreg pisze:Zdarzyło mi się ostatnio dwóch pajaców, którzy próbują wygrywać we wk....jący sposób - po zagraniu karty w swojej turze celowo nic nie robią, żeby upłynął czas. Na mnie taka taktyka jest - niestety - skuteczna, bo zwyczajnie szkoda mi czasu na takie gry. Wkurza to niemiłosiernie. Mieliście też takich gostków może?