pozdrawiam,
co przemawia za mną?
znam się na HE i jesteś maniakiem internetowym, uzależninym od niego, sam widzisz, pisze tego posta zamiast spać

1. Nie spamujemy - posty niezwiazane z tematem bede kasowal
czuje sie docenionyTomash pisze: ***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiem
a może i bretonnie? skoro taką ladną armie robiszTroyan pisze:No to widzę że mnie Thurion uprzedził w tym Chaosie (dosłownie i w przenośni). A może dacie mi Panowie i Panienki galerię ? Ostanio faktycznie więcej maluję niż gram.
Husiat pisze:
A widzieliście to?
Cytat Ziemko z regulaminu na forum Lizaków1. Nie spamujemy - posty niezwiazane z tematem bede kasowal
A przeczytałeś dokładnie mojego posta?Murmandamus pisze:Kwestia moderatury u Mrocznych Elfów. Czemu nie było głosowania?
prosimy o autoryzowane zdjeciaTroyan pisze:Oddam piękna blondynkę w posiadanie na kilka wieczorówJankiel pisze:Bo nie głosujemy. Sami ustalamy, kto co dostaje. Ale za to przyjmujemy łapówki.Kwestia moderatury u Mrocznych Elfów. Czemu nie było głosowania?
a ja niedocenionythurion pisze:czuje sie docenionyTomash pisze: ***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiemaż łezka sie w oku kreci.. zaraz pokopiuje z forum Ziemka uklad i podfora i zrobie porzadek na swoim