Moderatorzy i podfora
Hm... No to czekamy z upragnieniem na to głosowanie
Mam nadzieję że jakoś sprawnie pójdzie i do końca tygodnia będą modzi na każdym z forum.
A widzieliście to?
Cytat Ziemko z regulaminu na forum Lizaków
Mam nadzieję że jakoś sprawnie pójdzie i do końca tygodnia będą modzi na każdym z forum.
A widzieliście to?
Cytat Ziemko z regulaminu na forum Lizaków
1. Nie spamujemy - posty niezwiazane z tematem bede kasowal
Bum...!
czuje sie doceniony aż łezka sie w oku kreci.. zaraz pokopiuje z forum Ziemka uklad i podfora i zrobie porzadek na swoimTomash pisze: ***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiem
a może i bretonnie? skoro taką ladną armie robiszTroyan pisze:No to widzę że mnie Thurion uprzedził w tym Chaosie (dosłownie i w przenośni). A może dacie mi Panowie i Panienki galerię ? Ostanio faktycznie więcej maluję niż gram.
Zdecydowanie więcej mam do powiedzenia w temacie malowania niż pogrywania choc w sumie moja bretka podobno wyzyłowana jest na maxa . Do bretki nadawał by się Green Knight, jeśli by się zgłosił dobrowolnie. A jeśli nie... to siłą go!
Jak się nie zgodzi to weznę bretkę, ajkieś towarzystwo takie zastane jest to ich rozruszam. Ale dłuższego lodzika zrobię za Galerię
Jak się nie zgodzi to weznę bretkę, ajkieś towarzystwo takie zastane jest to ich rozruszam. Ale dłuższego lodzika zrobię za Galerię
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Kwestia moderatury u Mrocznych Elfów. Czemu nie było głosowania?
Husiat pisze:
A widzieliście to?
Cytat Ziemko z regulaminu na forum Lizaków1. Nie spamujemy - posty niezwiazane z tematem bede kasowal
Cos Ci sie nie podoba ?? Tak na powaznie to mysle , ze nie bede musial kasowac zadnych tematow , bo bracia lizaki to porzadni ludzie
A przeczytałeś dokładnie mojego posta?Murmandamus pisze:Kwestia moderatury u Mrocznych Elfów. Czemu nie było głosowania?
Troyan na moda Galerii - brzmi dobrze, nawet bardzo dobrze. Ponieważ był już modem na BP, prawdopodobnie obejdzie się bez głosowania.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja naprawde chetnie wezme Ogry, duzo nimi gram, mam o nich pojecie ogarniam forum i duzo siedze na necie
oferty wysylam na priv - pozatym wiesz mam dostaep do cytrynowki z AGH
prosimy o autoryzowane zdjeciaTroyan pisze:Oddam piękna blondynkę w posiadanie na kilka wieczorówJankiel pisze:Bo nie głosujemy. Sami ustalamy, kto co dostaje. Ale za to przyjmujemy łapówki.Kwestia moderatury u Mrocznych Elfów. Czemu nie było głosowania?
"I fart in your general direction"
skoro Jose mnie wykolegowal;) z moderacji TK to przypominam ,ze moge wziac galerie lub rozpiski chyba to drugie bardziej chociaz niekoniecznie :D
a ja niedocenionythurion pisze:czuje sie doceniony aż łezka sie w oku kreci.. zaraz pokopiuje z forum Ziemka uklad i podfora i zrobie porzadek na swoimTomash pisze: ***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiem
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
a kiedy glosowanie na inne tematy ? np. Inne gry » Komputerowe
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:48 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<