Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Chyba najlepsze modele jakie wyszły do Age of Sigmar. Armia będzie miała świetny klimat.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
No proszę Was, nikogo nie chce przekonywać do tych figurek ale pieroooooolicie jak połamani.
Po pierwsze są nawiązania do starych figsow - patrz squigowy trąbacz genialny!
W tych figurkach jest tyle charakteru jakiego jeszcze nie było.
Zażygany fanatyk? Gdzie wszyscy spodziewają się po gw/hasbro lajtu?
Dla mnie mega hitem jest ten szaman na grzybomózgu z podgryzionym grzybkiem. Ten zeschizowany wyraz twarzy?
Jakość tych figurek jest niesamowita.
Dajcie przykład lepszych! Chętnie zobaczę. Bo takie pierdo..... żeby pierd.... to w uuuuuj słabe jest...
P.s. Squiggggokości najlepsze!!!!
Dla mnie mega hitem jest ten szaman na grzybomózgu z podgryzionym grzybkiem. Ten zeschizowany wyraz twarzy?
Dajcie przykład lepszych! Chętnie zobaczę. Bo takie pierdo..... żeby pierd.... to w uuuuuj słabe jest...
Kolegę to chyba jeszcze po sylwestrze trzyma, ochłoń, przeczytaj wszystko jeszcze raz to zobaczysz, że nikt tu na nic nie narzeka i tylko toczysz piane bez wyraźnego powodu...No proszę Was, nikogo nie chce przekonywać do tych figurek ale pieroooooolicie jak połamani.
Druchii każdy ma prawo mieć swoje zdanie ale ta druga fala mega kurde chyba pękne... Gdzie to forum aosu xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To 24 trolle czy 120 squigow w specialach (dylematy)...
No i 3 gigant must have może w następnym boomu 9th age dostaną regeneracje
No i 3 gigant must have może w następnym boomu 9th age dostaną regeneracje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Fenomenalne te figurki. Może pora w końcu wypróbować to Kings of War...
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Squig Knights Świetnie wyglądają
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5