Reyki pisze:Widziałem.Sam nim jestem.Malal pisze:A widziales kiedys elfa strzelajacego z luku?

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Reyki pisze:Widziałem.Sam nim jestem.Malal pisze:A widziales kiedys elfa strzelajacego z luku?
nie moze miec zadnego nie magicznego ekwipunku poza light/heavy armourem lub fullplatem i bardingiem dla jego steedaWilqu pisze:**dwuraka mieć nie może, tarczy mieć nie może, może mieć magiczną broń jednoręczną , bądź jakieś itemy
Hmm moje figurki łuczników nie mają cięciw czy to oznacza, że mogą strzelać tylko jedną ręką, bo w sumie drugiej nie potrzebują bo i tak nie mają cięciwy do naciągania??Reyki pisze:A strzelaliscie kiedyś z łuku?
UZI to duża broń z której byłoby cholernie ciężko strzelać z jednej ręki, wbrew temu co widać w grach komputerowych. Często też jestmylone z małym pistoletem maszynowym, Ingramem MAC10 lub mac11, który ma łudząco podobny kształt, tyle że jest dwa razy mniejszy i z niego faktycznie dałoby się "rozpylać" jedną ręką. Ewentualnie mówisz o micro UZI, które ma 460mm długości, a nie 650mm jak duża wersj. Jak chcesz sprawdzić strzelanie z jednej ręki, to weż do ręki 5-kilowy odważnik i trzymaj go przez chwilę w wyciągniętej ręce i pomyśl że tyle właśnie waży załadowane UZI.bo niby lekka to może można strzelać z jednej ręki jak np. UZI