![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
[Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19 4500
Poziom rośnie w oczach, aż miło.
Kto tym razem zostanie czempionem śląskiej ziemi? Czy uda się obronić tytuł Andrzejowi? BigBoss wyrówna rachunki za zeszły rok? A może będzie to ktoś kogo zupełnie się nie spodziewacie![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Kto tym razem zostanie czempionem śląskiej ziemi? Czy uda się obronić tytuł Andrzejowi? BigBoss wyrówna rachunki za zeszły rok? A może będzie to ktoś kogo zupełnie się nie spodziewacie
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- swierszcz48
- Powergamer Rozpiskowy
Hey, ja też się zgłoszę, by wzmocnić ekipę z Wrocławia
~ Świerszczu, DL
~ Świerszczu, DL
My zajmujemy się graniem, malowaniem Perfectly Painted StudioJarekK pisze:Teraz ogarnąłem, że nie ma oceny malowania. Trochę smutno
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
@ kleryk - zwiększamy limit do 32
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Wrocław obelga Śląsk
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Zapisuję.
Panowie przypominam o wysyłaniu przedpłaty i rozpiski.
pozdrawiam.
Panowie przypominam o wysyłaniu przedpłaty i rozpiski.
pozdrawiam.
Hajs pojszed, fajnie jakbyś zaznaczył na głównej stronie kto już zapłacił i rozpe wysłał bo ja się przyznam że dzisiaj szukałem przez 10 minut czy już ci zapłaciłem ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Dzisiaj uzupelniam listę.
Drobne poprawki w rozpie poprawimy na miejscu.
Szykuje niespodziankę dla wszystkich graczy![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Drobne poprawki w rozpie poprawimy na miejscu.
Szykuje niespodziankę dla wszystkich graczy
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nowy sponsor imprezy:
![Obrazek](https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46820728_732723960459285_7776893060914348032_n.png?_nc_cat=105&_nc_oc=AQlZOf7UCgHXEiULDybMnSqdtU7uP3uSElQOrOjMfd-90Ux1muFoVI9n_U-_IDY7R3g&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=a4cb13d66c5d60132dd4ef2933723c6a&oe=5E0D67A6)
adres WWW
PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?
![Obrazek](https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46820728_732723960459285_7776893060914348032_n.png?_nc_cat=105&_nc_oc=AQlZOf7UCgHXEiULDybMnSqdtU7uP3uSElQOrOjMfd-90Ux1muFoVI9n_U-_IDY7R3g&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=a4cb13d66c5d60132dd4ef2933723c6a&oe=5E0D67A6)
adres WWW
PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?
Dla Was 2 znajdę miejsceKrzem pisze:Hej jaki macie limit osob? Moze uda sie wyrwac elthariona i w koncu was odwiedzic
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SprawdzęStone pisze:Może to ja? Chociaż wpisałem ksywa, na liście nie ma mojej wpłaty.PAWLAK pisze: PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)