[Gliwice - Kozłów ] "Ostatni wakacyjny grill" 31.08.19 4500
Poziom rośnie w oczach, aż miło.
Kto tym razem zostanie czempionem śląskiej ziemi? Czy uda się obronić tytuł Andrzejowi? BigBoss wyrówna rachunki za zeszły rok? A może będzie to ktoś kogo zupełnie się nie spodziewacie
Kto tym razem zostanie czempionem śląskiej ziemi? Czy uda się obronić tytuł Andrzejowi? BigBoss wyrówna rachunki za zeszły rok? A może będzie to ktoś kogo zupełnie się nie spodziewacie
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- swierszcz48
- Powergamer Rozpiskowy
Hey, ja też się zgłoszę, by wzmocnić ekipę z Wrocławia
~ Świerszczu, DL
~ Świerszczu, DL
My zajmujemy się graniem, malowaniem Perfectly Painted StudioJarekK pisze:Teraz ogarnąłem, że nie ma oceny malowania. Trochę smutno
@ kleryk - zwiększamy limit do 32
Wrocław obelga Śląsk a Bober
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Zapisuję.
Panowie przypominam o wysyłaniu przedpłaty i rozpiski.
pozdrawiam.
Panowie przypominam o wysyłaniu przedpłaty i rozpiski.
pozdrawiam.
Hajs pojszed, fajnie jakbyś zaznaczył na głównej stronie kto już zapłacił i rozpe wysłał bo ja się przyznam że dzisiaj szukałem przez 10 minut czy już ci zapłaciłem
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Dzisiaj uzupelniam listę.
Drobne poprawki w rozpie poprawimy na miejscu.
Szykuje niespodziankę dla wszystkich graczy
Drobne poprawki w rozpie poprawimy na miejscu.
Szykuje niespodziankę dla wszystkich graczy
Nowy sponsor imprezy:
adres WWW
PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?
adres WWW
PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?
Dla Was 2 znajdę miejsceKrzem pisze:Hej jaki macie limit osob? Moze uda sie wyrwac elthariona i w koncu was odwiedzic
SprawdzęStone pisze:Może to ja? Chociaż wpisałem ksywa, na liście nie ma mojej wpłaty.PAWLAK pisze: PS. Przyznać się, który ma na imię Piotrek i w przelewie nie podał ksywy ?