Jasne, bitsy z milicji będą bardzo przydatnevoltar pisze:Dzięki za rady. Myślę, że monotonność da się trochę zwalczyć za pomocą bitsów z imperialnych regimentów: jakieś handguny na kusze się przerobi, może jakieś halabardy / pałki w niektóre łapy. Jedynie tarcze, imho, popsuły by zupełnie klimat tych figurek.
Bandy w Mordheimie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Wyszła nowa kolekcjonerska figurka imperialnego kapitana z zakrwawionym ostrzem :
http://uk.games-workshop.com/storefront ... &orignav=9
Może komuś się przyda do bandy najemników .
http://uk.games-workshop.com/storefront ... &orignav=9
Może komuś się przyda do bandy najemników .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
kolo z mieczykiem jest super:) szkoda ze ta krew taka strasznie glutowata;]
a tutaj mozecie zobaczyc konwersje:) figsa ktora sie na poczatku nie zachwyciliscie ale zmienilem kilka rzeczy jak: zamiana giwerki na kusze tarcza na plecy i zamiast pasow z amunicja sa zwoje z napisami. jakis malunek na sztandarze zeby zlapac klimat i mam nadzieje ze sie wam podoba;) pod ten klimat powstaje juz reszta bandy. narazie kilka flagelantow ale chcialbym bardzo zrobic ogra bo mam kilka na stanie;] ogr by byl cacuszkiem w bandzie:D a co do szefa bandy bedzie mial jeszcze zmieniona podstawke narazie zrobilem taka na szybciutko zeby mial na czym stac;)
pozdrawiam
a tutaj mozecie zobaczyc konwersje:) figsa ktora sie na poczatku nie zachwyciliscie ale zmienilem kilka rzeczy jak: zamiana giwerki na kusze tarcza na plecy i zamiast pasow z amunicja sa zwoje z napisami. jakis malunek na sztandarze zeby zlapac klimat i mam nadzieje ze sie wam podoba;) pod ten klimat powstaje juz reszta bandy. narazie kilka flagelantow ale chcialbym bardzo zrobic ogra bo mam kilka na stanie;] ogr by byl cacuszkiem w bandzie:D a co do szefa bandy bedzie mial jeszcze zmieniona podstawke narazie zrobilem taka na szybciutko zeby mial na czym stac;)
pozdrawiam
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Podoba mi się sztandar, kusza, zwoje i brud na dole szaty tego gościa, trochę nie pasuje tarcza i to futro z tyłu przypominają barbarzyńcę z Norski, czacha na drzewcu sztandaru nie pasuje trochę klimatem.
Malowanie fajne.
Malowanie fajne.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Świetna praca Robacku !
Zapowiada się znakomita banda - czekamy na kolejne figurki .
Zapowiada się znakomita banda - czekamy na kolejne figurki .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Flagelanci tylko flaile ;P Ogr miecz i axe Super pomalowany
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Albo miecz i pałkę, a nie możesz zmienić tej tarczy na jakąś imperialną ze spadającą kometą?
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
IMHO tarcza jest w porządku (swoją drogą, skąd ten wzór?), a motyw komety jest już na sztandarze - co za dużo to niezdrowo .
tarcza jest z boxa ogrow:D chcialem bardzo uzyc imperialnej tarczy ale niestety nie mam prawie bitsow do empire wfb:( i ogolnie glownie w 40sie bawilem:D stad tez figsa z 40 w mojej bandzie na poczatek:) kometa specjalnie pojawila sie na sztandarze zeby utrzymac klimacik. dzieki za podpowiedzi co do uzbrojenia mam nadzieje niedlugo zrobic flagelantow i ogra jeszcze lepiej niz tego pana;) dzieki i pozdrawiam
wesolych swiat wszystkim:)
wesolych swiat wszystkim:)
Witam.
Chciałem, zacząć grać w Mordheima, zdecydowałem się na bandę Kislevu < z racji mojej spaczonej psychiki, faktu, że mam parę figurek i drugiego fakt, że mam wiele fajnych <IMO > pomysłów na konwersję.>.
Chciałbym się zapytać czy do tego czasu Banda kislevu jest dopuszczalna ...
Chciałem się również dowiedzieć czy da się nią jakoś konkretnie pograć i czy nie jest w żaden brutalny sposób pokrzywdzona .... wystarczy, że w wfb jest ....
Hmmm.... to chyba wszystko jak na razie a propos band ...
P.S przepraszam, za nobowe pytania, ale po wstępnym przejrzeniu zasad bardzo mi się gra spodobała .
Pozdrawiam.
Chciałem, zacząć grać w Mordheima, zdecydowałem się na bandę Kislevu < z racji mojej spaczonej psychiki, faktu, że mam parę figurek i drugiego fakt, że mam wiele fajnych <IMO > pomysłów na konwersję.>.
Chciałbym się zapytać czy do tego czasu Banda kislevu jest dopuszczalna ...
Chciałem się również dowiedzieć czy da się nią jakoś konkretnie pograć i czy nie jest w żaden brutalny sposób pokrzywdzona .... wystarczy, że w wfb jest ....
Hmmm.... to chyba wszystko jak na razie a propos band ...
P.S przepraszam, za nobowe pytania, ale po wstępnym przejrzeniu zasad bardzo mi się gra spodobała .
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Witam.
Cieszę się z tego, że mało kto tym gra , zawsze lubiłem oryginalność. Nie twierdze, że są źli czy coś po prostu w wfb ich GW skrzywdziło ...
W temat rozpisek wrzucam moją pierwsza oficjalną, kozacka super szpanerska rozpiskę ...
Komentarze mile widziane .
EDIT: A co z Leśnymi Elfami na stronie NG są aczkolwiek w AB już ich nie ma ....
Pozdrawiam.
Cieszę się z tego, że mało kto tym gra , zawsze lubiłem oryginalność. Nie twierdze, że są źli czy coś po prostu w wfb ich GW skrzywdziło ...
W temat rozpisek wrzucam moją pierwsza oficjalną, kozacka super szpanerska rozpiskę ...
Komentarze mile widziane .
EDIT: A co z Leśnymi Elfami na stronie NG są aczkolwiek w AB już ich nie ma ....
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- "Nie jestem powergamerem"
O wlasnie. Jak to jest z dopuszczaniem nieoficjalnych band na turnieje? Mozna w ogole grac tam Kislevitami czy skavenskim klanem innym niz Eshin?