Nowe modele od GW
No i dobrze bo już się martwiłem że coś straciłem xD a tu za bardo nic na nic się nie nadaje. Ale. Modele najwyższą liga światowa.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tak się cieszyłem na te modele, ale teraz w sumie się cieszę, że przynajmniej nie muszę nic kupować^^
Jesli ci z dwoma brońmi będą mieli odpowiedni rozmiar to mozna ich uzyc jako alternatywy dla shabti albo winged reapers ewentualnie.
Generalnie nie moja stylistyka totalnie, wole stare tomb kingi.
Jesli ci z dwoma brońmi będą mieli odpowiedni rozmiar to mozna ich uzyc jako alternatywy dla shabti albo winged reapers ewentualnie.
Generalnie nie moja stylistyka totalnie, wole stare tomb kingi.
Styl zupełnie mi nie siada, wykonanie jednak pierwsza klasa
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
No GW umie w ten sportdebelial pisze:Styl zupełnie mi nie siada, wykonanie jednak pierwsza klasa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Już od dawna wiadomo, że to co wydaje GW nie ma pasować do starego WFB. Nowe latające krasie, rasa elfów z głębin, stormcastci, to wszystko idzie ws stronę future-fantasy odcinając się od starego dorobku. Cała armia UD przerobiona na taki styl będzie IMO pięknie wyglądać, tylko trzeba bawić się w konwersję i korzystać z necronów, tak jak już zostało wspomniane. Mi osobiście nowe UD bardzo się podobają (szczególnie kawa i te czterorękie stwory) i chyba nawet postaram się o zdobycie gościa trzymającego zwój i wcisnąć go do jakiegoś większego multipart model
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Wymienić te uśmiechnięte mordy ćpunów i będą normalne modele :^)