![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: swieta_barbara
Do organizatorów jest tylko jedna prośba: za posiadanie zegara na turnieju przyznajcie dodatkowe punkty jak za miarki/znaczniki itd. -reszta rozwiąże się sama.Stan pisze:Ja sie wypowiem jako organizator że o ile wejściówka na master nie podrożeje o 80zl to nie będzie u mnie tych zegarów
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja mam się nauczyć czy osoba która wolno gra? Jak dla mnie `92% osób będzie marnowało swój czas bo gra dość szybko, z tych pozostałych 8% ile będzie chciało grać w Luxemburgu? Myślę że na palcach jednej ręki spokojnie można je policzyć. Zegary ok, właśnie dla nich - wówczas jak trafię na wolno myśliciela to on już będzie miał zegar. Pytanie tylko po co wszyscy mają się w to bawić...Dębek pisze:Nie do końca Tomek. Masz się nauczyć grania z zegarem, bo nie wiesz kiedy trafisz na wolno myśliciela. Chodzi o to żeby gra z zegarem była czymś naturalnym, a nie praktykowanym raz na jakiś czas. Ja z szybkimi graczami poprostu będę nabierał obycia z zegarem, tak żeby wiedzieć co i jak gdy trafię na ślimaka.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.