Z Andrzejem przez blat - wideorelacja z turniejów
Moderator: RedScorpion
Re: Z Andrzejem przez blat - wideorelacja z turniejów
Muszę przyznać ze takiego popisu arogancji to jeszcze nie widziałem. Z tego co kojarze to filmiki wrzucasz nie dlatego ze jestes takim prosem ze wszyscy chcą sie od Ciebie uczyc taktyki, tylko dlatego ze wyrobiles sobie w calym srodowisku opinie walkarza, a filmiki mialy pokazać ze grasz juz czysto. Takze jednak wypadaloby sie odniesc do zarzutow, ktore podniosl Laik.
A to juz jest czyste zloto:
"Od przeszło pół roku ani razu umyślnie nie zwałowałem mojego przeciwnika, i to wszystko co mam do powiedzenia na ten cały wasz spam"
Rozumiem ze powinnismy bić brawa?
A to juz jest czyste zloto:
"Od przeszło pół roku ani razu umyślnie nie zwałowałem mojego przeciwnika, i to wszystko co mam do powiedzenia na ten cały wasz spam"
Rozumiem ze powinnismy bić brawa?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Te forumowe trolle właśnie głosują czy nie wywalić Cię z ligi. Było by głupio gdyby przypadkiem ludzie, których Ci żal pozwolili Ci się skupić na karierze odcinając cię gruntownie od turniejowego środowiska. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- Dancaarkiiel
- Falubaz
>będę wrzucał filmiki żeby udowodnić, że nie jestem oszustem za jakiego mnie uważacie!
>mordo trochę tutaj ostro naginasz zasady, nawet oczek nie potrafisz policzyć
>lmao nie czytam wypocin od trolli, macie następne filmiki essa xd żal mi was btw xdd
xDDDD??
>mordo trochę tutaj ostro naginasz zasady, nawet oczek nie potrafisz policzyć
>lmao nie czytam wypocin od trolli, macie następne filmiki essa xd żal mi was btw xdd
xDDDD??
![Obrazek](https://casecoregames.com/wp-content/uploads/2023/07/animosity3.png)
Forumowe trolle to często ludzie którzy kojarzą cię jako największego wałkarza na wielu turniejach na przestrzeni lat xD widzę że nic się nie zmieniło w tej materii i dalej napierdalasz więcej ataków niż masz i wskrzeszasz ludków. Ci jest potrzebna terapia i odwyk od tej gry imho.. Do dziś niezapomne jak byłeś na turze z ojcem i musiał się wstydzić za Ciebie jak dostałeś jakiś komplet karniaków za zwałowaną rospę ( bo tylko to dało się udowodnić ). Ogólnie brak szacunku dla pana Bąka z mojej strony
![Obrazek](http://i.imgur.com/r9aSW.png)
T
Panowie, apeluję o zachowanie rozsądku i kultury osobistej. Powyższe komentarze "ad personam" są conajmniej niewłaściwe i nie dotyczące tematu.
EDIT: dzięki za korektę. Poniżej definicja sjp.
ad personam - łac. (argumentum) ad personam (nieuczciwy chwyt w dyskusji, wytaczanie oskarżeń natury osobistej)
Ja się wyłączam z dyskusji bo jest mega toksyczna. Pozdrawiam.
EDIT: dzięki za korektę. Poniżej definicja sjp.
ad personam - łac. (argumentum) ad personam (nieuczciwy chwyt w dyskusji, wytaczanie oskarżeń natury osobistej)
Ja się wyłączam z dyskusji bo jest mega toksyczna. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, o 13:39 przez Tirit, łącznie zmieniany 1 raz.
No to musi zmienić tytuł tematu bo jest mylący.
Ciekawe czy wrzuci nagranie z walk ulicznych we Wroc-love, podobno ten z Toficem był na prawdę ciekawy, chciałbym go obejrzeć.
Ciekawe czy wrzuci nagranie z walk ulicznych we Wroc-love, podobno ten z Toficem był na prawdę ciekawy, chciałbym go obejrzeć.
![Obrazek](https://casecoregames.com/wp-content/uploads/2023/07/animosity3.png)
a co byl jakis fajt?