Gamezone Dwarfs...

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Jedyne figurki Krasi Gamezone'a, które podobają mi się bardziej, niż odpowiedniki GW to Hammerers, w pozostałych przypadkach moim zdaniem lepsze jednak GW.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

No mi też się bardziej podobają, i się właśnie zastanawiam, bo jeszcze hammererów nie mam, a przydaliby się. GameZone'a są tańsi i fajniejsi, no jeszcze minersi nie są tacy źli..
Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Minersi GZ są faktycznie spoko, ale na przykład odpowiednik Ironbreakerów jest dla mnie kiepski, Ironi GW to dla mnie najlepsze figurki Kraśków.

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Rzeczywiście ironi chyba są najlepszymi 7 edycyjnymi figurkami GW. Jednakże coraz mniej mi się podobają bohaterowie, są tacy za bardzo "dosłodzeni", pełno na nich jakiś dodatków, pierdół, z resztą podobnie jest z plastikami z 7 ed. Dlatego plastików nie kupuje, a zaczynam polować na figsy ze wcześniejszych edycji. Stare metale są po prostu świetne.

Ogólnie chcę mieć z krasie tak aby wszystkie modele były metalowe, no ale też chciałbym żeby były jednej firmy - GW, tyle że hammerersi są tacy niejacy i właśnie się zastanawiam nad odpowiednikiem w Gamezonie :)
Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

k.a.r.p pisze:hammerersi są tacy niejacy i właśnie się zastanawiam nad odpowiednikiem w Gamezonie :)
Nie ma się nad czym zastanawiać ;) Z Hammerersami jest tak, że ci z GW są wyjątkowo nieudani, a ci z GZ wyjątkowo udani :) Co do reszty oddziałów GW jednak lepsze.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Hammersy GZ są dużo lepsze niż GW, zgadzam się w pełnej rozciągłości.

Awatar użytkownika
Vanirh
Chuck Norris

Post autor: Vanirh »

a ma ktoś link na krasale GZ

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Tu masz link do sklepu citadela -> http://cytadela.pl/cgibin/shop?show=04

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Mi sie tam podobają hamki z GW - pewnie dlatego że lubię jak odział wygląda... hmmm - "karnie" - chodzi mi o to że wyglądają jak gwardia honorowa na paradzie - takie same pozy - zacięte miny - wzniesione młoty - rispekt!

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Supeł pisze:Mi sie tam podobają hamki z GW - pewnie dlatego że lubię jak odział wygląda... hmmm - "karnie" - chodzi mi o to że wyglądają jak gwardia honorowa na paradzie - takie same pozy - zacięte miny - wzniesione młoty - rispekt!
Dla mnie to, że wszyscy mają wzniesione młoty to wada, wszyscy wyglądają tak samo, co jest monotonne i na dodatek po cholerę wszyscy mają wzniesione młoty, skoro walczy tylko pierwszy rząd? Hamki to najbardziej potrzebujący nowych figurek oddział Krasi, na szczęście chociaż GW olało sprawę i ich nie wydało na nowo, sprawę uratowało GZ :)

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

szkoda że są tylko 3 rózne blistery szkoda że nie ma ich w nuerkach od I do VI

pzdr

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Właśnie dzisiaj zamówiłem tych hammererów, kilku gości z dwurakami (przerobię na hamków) i garstkę herosów. Promocja to promocja :) Akurat Hammerersi GZ są świetni, mam nadzieję, że na żywo nic nie stracą...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

możesz być spokojny... na żywo nic nie traca. prezentuja sie naprawde ładnie... jedyne wady to to że sa tak napakowani ze ciezko ich ustawic obok siebie i trzeba troche pokombinować żeby z nich oddział zrobić. a drugie to to, że przy niektórych wzorach po dolejeniu dłoni z młotami pozostaja szczeliny spore które koniecznie trzeba zalepiać GSem...

ale to sa male wady w porównaniu do ich zalet :)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ha! Doszły!
Cudo.
Wystarczy :)

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

No są ładni, są ;] mam kilku ale i tak musze dziadów dokupic :D
a co do starych... bez przesady, tez sa fajni :)

ODPOWIEDZ