Gamezone Dwarfs...
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Temple Guard
- Falubaz
Jedyne figurki Krasi Gamezone'a, które podobają mi się bardziej, niż odpowiedniki GW to Hammerers, w pozostałych przypadkach moim zdaniem lepsze jednak GW.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Temple Guard
- Falubaz
Minersi GZ są faktycznie spoko, ale na przykład odpowiednik Ironbreakerów jest dla mnie kiepski, Ironi GW to dla mnie najlepsze figurki Kraśków.
Rzeczywiście ironi chyba są najlepszymi 7 edycyjnymi figurkami GW. Jednakże coraz mniej mi się podobają bohaterowie, są tacy za bardzo "dosłodzeni", pełno na nich jakiś dodatków, pierdół, z resztą podobnie jest z plastikami z 7 ed. Dlatego plastików nie kupuje, a zaczynam polować na figsy ze wcześniejszych edycji. Stare metale są po prostu świetne.
Ogólnie chcę mieć z krasie tak aby wszystkie modele były metalowe, no ale też chciałbym żeby były jednej firmy - GW, tyle że hammerersi są tacy niejacy i właśnie się zastanawiam nad odpowiednikiem w Gamezonie
Ogólnie chcę mieć z krasie tak aby wszystkie modele były metalowe, no ale też chciałbym żeby były jednej firmy - GW, tyle że hammerersi są tacy niejacy i właśnie się zastanawiam nad odpowiednikiem w Gamezonie
- Temple Guard
- Falubaz
Nie ma się nad czym zastanawiać Z Hammerersami jest tak, że ci z GW są wyjątkowo nieudani, a ci z GZ wyjątkowo udani Co do reszty oddziałów GW jednak lepsze.k.a.r.p pisze:hammerersi są tacy niejacy i właśnie się zastanawiam nad odpowiednikiem w Gamezonie
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Hammersy GZ są dużo lepsze niż GW, zgadzam się w pełnej rozciągłości.
Tu masz link do sklepu citadela -> http://cytadela.pl/cgibin/shop?show=04
- Temple Guard
- Falubaz
Dla mnie to, że wszyscy mają wzniesione młoty to wada, wszyscy wyglądają tak samo, co jest monotonne i na dodatek po cholerę wszyscy mają wzniesione młoty, skoro walczy tylko pierwszy rząd? Hamki to najbardziej potrzebujący nowych figurek oddział Krasi, na szczęście chociaż GW olało sprawę i ich nie wydało na nowo, sprawę uratowało GZSupeł pisze:Mi sie tam podobają hamki z GW - pewnie dlatego że lubię jak odział wygląda... hmmm - "karnie" - chodzi mi o to że wyglądają jak gwardia honorowa na paradzie - takie same pozy - zacięte miny - wzniesione młoty - rispekt!
-
- Mudżahedin
szkoda że są tylko 3 rózne blistery szkoda że nie ma ich w nuerkach od I do VI
pzdr
pzdr
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
możesz być spokojny... na żywo nic nie traca. prezentuja sie naprawde ładnie... jedyne wady to to że sa tak napakowani ze ciezko ich ustawic obok siebie i trzeba troche pokombinować żeby z nich oddział zrobić. a drugie to to, że przy niektórych wzorach po dolejeniu dłoni z młotami pozostaja szczeliny spore które koniecznie trzeba zalepiać GSem...
ale to sa male wady w porównaniu do ich zalet
ale to sa male wady w porównaniu do ich zalet
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
No są ładni, są ;] mam kilku ale i tak musze dziadów dokupic
a co do starych... bez przesady, tez sa fajni
a co do starych... bez przesady, tez sa fajni