Maszyny, maszyny i jeszcze raz maszyny...
Moderator: Kołata
- monsterstar
- Chuck Norris
Maszyny, maszyny i jeszcze raz maszyny...
Witam !
Chciałbym się dowiedzieć jakich maszyn używają najczęściej nasi orczy generałowie. Lobbe ? chukke ? doom'a ? Mam narazie 3 chukki i żeadnej lobby ani doom'a ? Co radzicie ? kupić doom'a lobbe ? Prosze o szybką odpowiedz ponieważ chce coś dziś kupić.
THX i pzdr monsterstar
Chciałbym się dowiedzieć jakich maszyn używają najczęściej nasi orczy generałowie. Lobbe ? chukke ? doom'a ? Mam narazie 3 chukki i żeadnej lobby ani doom'a ? Co radzicie ? kupić doom'a lobbe ? Prosze o szybką odpowiedz ponieważ chce coś dziś kupić.
THX i pzdr monsterstar
- monsterstar
- Chuck Norris
ale doom to jest rare a nie lepiej mieć gianta na tym slocie ?
- monsterstar
- Chuck Norris
wiem wiem... ale styl grania giantem to jaki ? a doom'em jaki ?
Gigant- silny chłop, idzie do przodu i jeśli nic go nie zestrzeli to wchodzi w walkę wręcz i niszczy (czyt. mocno się bije)monsterstar pisze:wiem wiem... ale styl grania giantem to jaki ? a doom'em jaki ?
Doom Diver- dobra maszyna, strzela, ładnie zdejmuje kawalerie wroga, maszynki, trzeba mieć cela żeby trafiać, ale jak nie masz to sobie wyrobisz.
P.S. Zdaje mi się że był już temat o maszynach
- pio_eustachy
- Wałkarz
taki troche offtp: próbował ktoś zrobić własnego doom divera??
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
Można korzystać z własnej produkcji maszyn na turniejach itp. ?
Bo O&G pochlania duzooo pieniędzy. :p
Lecac w ekonomie zrobiłem sobie 2 ala spear chuki. Nastepny bedzie lobber.
Doom divera jednak kupie GW.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=4330&start=600
Bo O&G pochlania duzooo pieniędzy. :p
Lecac w ekonomie zrobiłem sobie 2 ala spear chuki. Nastepny bedzie lobber.
Doom divera jednak kupie GW.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=4330&start=600
Można grać na turniejach, oczywiście. Sam też zrobiłęm 2 spear chukki własnoręcznie. Rock Lobbe i Doom Divera chyba jednak lepiej kupić (ja tak przynajmniej wolałem) niż robić, bo to za trudne trochę.
A w grze wszystkie maszyny są jak dla mnie bardzo fajne
A w grze wszystkie maszyny są jak dla mnie bardzo fajne
- pio_eustachy
- Wałkarz
Pochwal sie jak zrobiłeś doom divera. Ja już mam stelaż z balsy, tylko za bardzo nie wiem jaki jest ten mechanizm z tyłu: chyba zrobie własny
Szaman pisze:w morde tez wolalbym dostac piescia niz kijem...Bonczek pisze:Ale nie możesz zaprzeczyć, że wolałbyś grać czymś takim niż kawałkiem kartki lub kartoflem?
przypomnijcie sobie doom divera z Ved. a okaze sie ze nie musi to byc skomplikowana rzez do zrobienia:)pio_eustachy pisze:Pochwal sie jak zrobiłeś doom divera. Ja już mam stelaż z balsy, tylko za bardzo nie wiem jaki jest ten mechanizm z tyłu: chyba zrobie własny
pozdr
- pio_eustachy
- Wałkarz
z V ed?? to ten gobo na procy??
Takpio_eustachy pisze:z V ed?? to ten gobo na procy??
Nowy to też proca tylko obudowana
- swieta_barbara
- habydysz
Dla mnie osobiscie to jest zal robic takiego scratch-builda z gumki i 2 patykow - jako sedzia nie dalbym zadnych punktow za takie rozwiazanie. Punkty za konwersje powinny byc przyznawane za naprawde ciekawe rozwiazania i niezwykle doznania estetyczne, a nie za rozwiazanie - przykro mi to mowic Pocisk - ekonomiczne. Ale gdzies tam jest to rozmowa na innej plaszczyznie.
Z maszyn przede wszystkim chukki. Sa tanie jak barszcz, potrafia wykrzesac bardzo decydujace wyniki, malo komu chce sie do nich fatygowac. Poza tym doom diver jest fantastyczny. Klope zamierzam dopiero zaczac testowac.
Z maszyn przede wszystkim chukki. Sa tanie jak barszcz, potrafia wykrzesac bardzo decydujace wyniki, malo komu chce sie do nich fatygowac. Poza tym doom diver jest fantastyczny. Klope zamierzam dopiero zaczac testowac.
- pio_eustachy
- Wałkarz
Ja wymiary biorę "na oko" i mi wyszło 6cmx3cm - wielkość podstawy, a wysokość jest równa wzrostowi nocnika z włócznią
Nie chce robić idealnej kopii, bo i tak nie wyjdzie. mam ciekawy pomysł odnośnie doom divera, tylko nie wiem, z czego można zrobić szpulę, na którą nawinięta będzie lina. Jakieś pomysły??
Nie chce robić idealnej kopii, bo i tak nie wyjdzie. mam ciekawy pomysł odnośnie doom divera, tylko nie wiem, z czego można zrobić szpulę, na którą nawinięta będzie lina. Jakieś pomysły??