hehehePiotr3K pisze:To i tak nieźle. Ci swordsmasterzy są paskudni- straszny bat na O&G, taka 7 spokojnie rozwala klocek orków 25 z fcg
od kiedy??
Moderator: Kołata
Od wtedy co mają 2A, 6WS 5Squas pisze:hehehePiotr3K pisze:To i tak nieźle. Ci swordsmasterzy są paskudni- straszny bat na O&G, taka 7 spokojnie rozwala klocek orków 25 z fcg
od kiedy??
jakbym liczyl ze kazde 2-3 ataki bylego ciecia zabijaja Big Bossa to musialbym zmienic armieA co to, czempion jakiś niezniszczalny? Co za problem żeby 2-3 ataki poszły w bossa? Wtedy nie oddaje nikt.
hmmmLicze że sm było 14 ze sztandarem a ich połowę wystrzelałem
fakt,battle banner jest niezbyt przyjemny i nalezy mu sie specjalne traktowaniety im big bossa, oni Ci ciecia z battle banerem. i robi sie nie fanowo
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
Coś mi zaćmiło w oczach że przeczytałem że o bossa (czempiona) chodzi. Bog Boss zmienia nieco postać rzeczyquas pisze: jakbym liczyl ze kazde 2-3 ataki bylego ciecia zabijaja Big Bossa to musialbym zmienic armie
za to champion nigdy nie jest niesmiertelny
to jeden z najlepszych supportujacych czarow w WFB,do tego nie jest RiPWczoraj w Bydgoszczy przepchnąłem 5 swordmasterów ze sztandarem 15 nocnikami z sieciami wspomaganymi czarem gork'll fix it
Shino pisze:2) z tego co pamietam fanatycy nie gina na dubletach ale bede jeszcze musial sprawdzic
to, ze jest to rzut na ruch to wynika z opisu czaru. wiec nie wymyslajcie. Problem zachaczyl blady czyli czy tylko ich ruch z compulsory dotyczy splat czy kazdy ruch.Yahoo82 pisze:Co do popychaczki - dublet nie powinien tu zabijać, bo to nie jest dublet w rzucie na ruch, tylko na siłę działania czaru.
a i b to to samoProsiłbym jeszcze o odpowiedź w kwestii trafiania w machiny - uznajemy strzał np z armaty w bolca za celny jeśli:
a) pocisk trafi w maszynę
b) pocisk trafi w podstawkę