Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Autohit z s5 bez sejwaA co wylatuje z tego trolla???? ;D
- swieta_barbara
- habydysz
Mnie nie rozwalaja, czekam na savage boar boyz, ten regiment prawie na pewno chce z gamezone :]
O ja pier***e .
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
W przypadku Gamezona i orków i gobali wole GWowskie jednak odpowiedniki a troll to zupelnie sie niepodoba , najlepsze trolle to kamienne stare trolle z gw.
Ja sobie kupie ze dwóch fanoli z gamezona i zobaczymy co jeszcze wyjdzie, bo prawdopodobnie też orków na dzikach
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
charioty GW sa swietne.
tylko podstawki trza fajne dorobic.. ja w monolithowe rydwanowki zainwestowalem - wygladaja genialnie
tylko podstawki trza fajne dorobic.. ja w monolithowe rydwanowki zainwestowalem - wygladaja genialnie
Odpadłem. Masakra.TruePunk pisze:http://allegro.pl/item157542460_gigant_ ... delko.html
Olaboga. Az slow brak, nie? ^^
Coś przepięknego!!!
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
no nie są złe, ale nie ma alternatywnych żadych i kazdy gracz ma takie same, a jak bym chcial cos nowegoTruePunk pisze:charioty GW sa swietne.
no fakt.
ale z drugiej strony - teraz rydwany zadziej na stolach. to nie ma ataku klonow az tak mocnego ; )
ale z drugiej strony - teraz rydwany zadziej na stolach. to nie ma ataku klonow az tak mocnego ; )