Tree Singing
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Tree Singing
Dziendobry! Czy Tree singing moze byc uzyte na oddzial, ktory jest w HtH? Sprawdzalem to i nie znalazlem niczego co by mowilo, ze nie, ale to qrde jest bron zaglady w takim razie!? Czy ktos moze uscislic i uzasadnic te regule? Dzieki z gory!
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a od kiedy czar można rzucić do combatu?
na nastepny raz szukaj czegos co dokladnie wskaze, ze moze byc rzucony do ccCrimsoner pisze:Dziendobry! Czy Tree singing moze byc uzyte na oddzial, ktory jest w HtH? Sprawdzalem to i nie znalazlem niczego co by mowilo, ze nie, ale to qrde jest bron zaglady w takim razie!? Czy ktos moze uscislic i uzasadnic te regule? Dzieki z gory!

wytlumaczenie to ma dosc konkretny sens - bede trzymal sie tego. Pytalem sie bo ostatnio moje orki walczyly sobie w lesie z 2-oma Treemenami, ktore rzucaja kazdy Bound spella przeciez TS. Do tego dochodzil Spellsinger, ktory mial magiczna rozdzke pozwalajaca na rzucanie Tree sining ile wlezie; i to wszystko szlo w moje walczace orkosy. Dzieki wielkie i Pozdro!
Bison - ja podrecznik mam obcykany! Ale Ty chyba nie kumasz co jest przedmiotem tej rozmowy. W podreczniku jest napisane, ze nie mozna rzucac czarow na typu MAGIC MISSILE na jednostki w HtH, a Tree Singing takowym nie jest, madrale... Wrrr... Dobra juz mi przeszlo 

Crimsoner - jednak skuś się zajrzeć na stronę 107 polskiego podręcznika wydanego razem z bitwą o przełęcz czaszki, do podrozdziału zatytułowanego "Rzucanie czarów", lub do wydania angielskojęzycznego (niestety nie podam Ci strony, bo takowego nieposiadam)
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Crimsoner pisze:Bison - ja podrecznik mam obcykany! Ale Ty chyba nie kumasz co jest przedmiotem tej rozmowy. W podreczniku jest napisane, ze nie mozna rzucac czarow na typu MAGIC MISSILE na jednostki w HtH, a Tree Singing takowym nie jest, madrale... Wrrr... Dobra juz mi przeszlo
Chyba panu Crimsonerowi jednak nie przeszło…Bison pisze:Crimsoner - jednak skuś się zajrzeć na stronę 107 polskiego podręcznika wydanego razem z bitwą o przełęcz czaszki, do podrozdziału zatytułowanego "Rzucanie czarów", lub do wydania angielskojęzycznego (niestety nie podam Ci strony, bo takowego nieposiadam)
Sugeruję poszukać na stronie 107 angielskiego podręcznika…
(Cóż za przypadkowa zbieżność…

Wizards cannot cast spells at units engaged in close contact, unless the spell only affects the caster himself or the spell’s description specifies otherwise.
Gratulacje dla Pana Bisona za celny cytat, Panu Crimsonerowi kubeł pomyj na głowę i wzgarda.
Kolej Arcymistrz Zasad do zbanowania.
Nie dość, że pisze bzdury, to jeszcze mu biedakowi ciśnienie od tego skacze.
Może pomóc mu, w ramach czynienia dobra?
Odkrywcze dyskusje typu – „Ale Treeman to nie Wizard, ha, ha” – radzę prowadzić na księżycu.
Edit - Crimsoner - sorry za ostre słowa.
Ciśnienie mi skoczyło.

Przeczytałem cały temat i spadło.

Byłeś ofiarą wału i tyle.
Pytać każdy może.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nie.Kruti pisze:Czy zadanie pytania w tym dziale zawsze kończy się awanturą?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.